Οι άνθρωποι της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ συζήτησαν με τον Υπουργό για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού, τον σημαντικό ρόλο του Πανιωνίου σε αυτό αλλά και για θέματα χρηματοδότησης των υποδομών.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:
Με τον Υπουργό Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (3/12) ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Πανιώνιος Cosmorama Travel, Παναγιώτης Ηλιάδης και ο General Manager της ΚΑΕ και κορυφαία προσωπικότητα του ελληνικού αθλητισμού, Φάνης Χριστοδούλου.
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πορεία και το μέλλον του Αθλητισμού στην χώρα μας όπως και τον σημαντικό ρόλο του Πανιωνίου σε αυτή την διαδρομή.
Πέραν τούτων συζητήθηκε η χρηματοδότηση σε ό,τι αφορά θέματα υποδομών, για τα οποία ο κ.Βρούτσης ενημερώθηκε διεξοδικά κι έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Παράλληλα, ο Υπουργός ενημέρωσε για την οργανωτική μεταρρύθμιση στον χώρο, με την ψηφιακή πλατφόρμα e-Kouros που παρέχει ακριβή στοιχεία για την δυναμική του Αθλητισμού στην Ελλάδα.