Ακόμη δυο παίκτες αποτελούν παρελθόν από τον Πανιώνιο, αναζητώντας πλέον το νέο προορισμό τους.
Από τον «Ιστορικό» αποχωρεί μετά από δυο σεζόν ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος (1,97 – 25 ετών) και μετά από μια αγωνιστική περίοδο ο Ρόμπερτ Χουγκάζ (2,06 – 25 ετών).
Αναλυτικά:
«-H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA ανακοινώνει ότι ο αθλητής Ιάσονας Δημητρακόπουλος είναι ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.
Ο Ιάσονας, είναι ένα παιδί του Συλλόγου ξεκινώντας από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΛΕΡΟΥ. Σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. έχοντας οικογενειακή παράδοση αφοσίωσης στην ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΙΔΕΑ. Πάντοτε ήταν άριστος επαγγελματίας και με άριστη συμπεριφορά, έχοντας τον Ιστορικό στην ψυχή του.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και φυσικά θα υπάρχει πάντοτε μια θέση για εκείνον στο γήπεδο!
- H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA ανακοινώνει ότι ο αθλητής Ρόμπερτ Χουγκάζ είναι ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.
Ευχαριστούμε τον Ρόμπερτ, ένα δικό μας παιδί που αναδείχθηκε μέσα από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, για την συνέπεια, την εργατικότητα και την άριστη συμπεριφορά που είχε, αισθανόμενος πάντοτε την υπερηφάνεια του να υπηρετεί τον Ιστορικό Σύλλογο.
Ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός και να έχει πάντοτε επιτυχίες».