17.8 C
Athens
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου, 2025

Πανιώνιος: Αποστολή… επανεκκίνησης στο Μαυροβούνιο (vids)

Ο Πανιώνιος συνεχίζει σε περίοδο... επανεκκίνησης και αντιμετωπίζει σήμερα (22/10, 20:00) στο Μαυροβούνιο την Μπουντούτσνοστ στην τέταρτη φετινή του αναμέτρηση για το Eurocup.

Ο Κρις Χουγκάζ το είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και ο Πανιώνιος αγωνίζεται σήμερα (22/10, 20:00) στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου με αντίπαλο την Μπουντούτσνοστ, σε μια πάντοτε δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο.

Οι «κυανέρυθροι», που βρίσκονται σε περίοδο επανεκκίνησης και εν αναμονή εξελίξεων στο θέμα του προπονητή, με τον Κρις Χουγκάζ και τον Νίκο Καραγιάννη να συνεχίζουν προς το παρόν στο «τιμόνι» της ομάδας, θα επιδιώξουν να φανερώσουν στο παρκέ μια καλύτερη εικόνα, ύστερα από τις ήττες από Ουλμ και Μπουργκ, μετρώντας τη δεδομένη στιγμή ρεκόρ 1-2 μαζί με το σύνολο του Αντρέι Ζάκελι, όπου ο αγωνίζεται μεταξύ άλλων ο Γιόγκι Φερέλ, που είχε βρεθεί στο παρελθόν για μικρό χρονικό διάστημα στον Παναθηναϊκό, ενώ πρώτος σκόρερ των Μαυροβουνίων με 18.3 πόντους είναι ο Σκάιλαρ Μέις, με δεύτερο τον Νίκολα Τανάσκοβιτς στους 13.3 πόντους.

Το δίδυμο των Χουγκάζ-Καραγιάννη δεν υπολογίζει, από τη δική του πλευρά, στον Τζέιλεν Χαντς που νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Κάπως έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί εν όψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με τον Άρη το Σάββατο (25/10, 18:15) και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Πού θα δείτε τον αγώνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ