17.4 C
Athens
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Πανελλήνιο Εφήβων: Άνετα τον ΚΑΟΧ ο Ολυμπιακός και περιμένει…

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα ώστε να κερδίσει με 112-80 τον ΚΑΟ Χαλκιδικής, και έτσι τερματίζει στον 2ο όμιλο με ρεκόρ 2-1 και περιμένει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη ΔΕΚΑ.

Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τότε ο Ολυμπιακός θα προκριθεί ως δεύτερος, αλλά αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης κερδίσει τότε θα παίξει ρόλο η συνολική διαφορά, εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στο σύνολο -5.

Οι νικητές είχαν 15/37 τρίποντα, με 33 ασίστ, και είχαν ως κορυφαίους τους Μπουρνελέ (22 π., 6/9 τριπ., 7 ριμπ.), Νόττα (20 π., 5/7 διπ., 3/4 τριπ.) και τον «διπλό» Παυλόπουλο (12 π., 2/4 διπ., 2/5 τριπ., 13 ριμπ., 6 ασίστ, 2 κλεψ.). Για τον ΚΑΟΧ που βρέθηκε σε πολύ δύσκολο όμιλο και δεν έκανε νίκη, ο Παναγιωτόπουλος ήταν ασταμάτητος με 33 πόντους (8/16 διπ., 4/8 τριπ., 7 ριμπ.).

Οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν κοντά στο σκορ στο πρώτο μισό της πρώτης περιόδου (7-5, στο 3΄, 10-10 στο 5΄) με τον ΚΑΟΧ να είναι ο πρώτος που κατάφερε να πάρει διαφορά (10-18 στο 6΄) αρχικά με τρίποντο του Χατζή και στην συνέχεια με πέντε συνεχόμενους πόντους του Καράμπελα. Η απάντηση για τον Ολυμπιακό ήρθε από τα χέρια του Παυλόπουλου 5 πόντοι και 2 ασίστ για τα τρίποντα Αγγελόπουλο και Μπουρνελέ έφεραν τους «ερυθρόλευκους» σε θέση οδηγού (31-24, 9΄).

Η ομάδα της Χαλκιδική κατάφερε με τον Παναγιωτόπουλο να ισοφαρίσει (33-33, 12΄). Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι άνοιξε, απέκτησε γρήγορο ρυθμό, οι παίχτες του coach Παντελάκη «βρήκαν» το χέρι τους πίσω από την γραμμή των τριών πόντων σημείωσαν 6 τρίποντα (2 Μπουρνελες, 1 Παπασταθόπουλος, 3 Νόττας) σε 8 λεπτά και πήγαν στα αποδυτήρια με+18 67-49.

Με πατημένο το γκάζι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι «Πειραιώτες», η διαφορά πλέον είχε πάει στους 25 (74-49, 22΄) μετά από καλάθι του Φυλακτάκη. Ο ΚΑΟΧ προσπαθούσε να βρει λύσεις σε άμυνα και επίθεση αλλά ο Ολυμπιακός λειτουργούσε καλά και στις δύο μεριές του παρκέ. Η τρίτη περίοδος έκλεισε με τους τυπικά γηπεδούχους στο +20 (86-66). Ο Παυλόπουλος με τρίποντο από την γωνία έστειλε την διαφορά για πρώτη φορά πάνω από τους 30 πόντους (97-66, 33΄), με τον ολυμπιακός να διαχειρίζεται τα τελευταία λεπτά και να φτάνει στην επικράτηση με τελικό σκορ 112-80.

Διαιτητές: Καννελίδης, Σκίνος, Κοντοστάθης

Δεκάλεπτα: 31-26, 67-49, 86-66, 112-80

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Μπουρνελές 22 (6), Παυλόπουλος 12 (2), Αγγελόπουλος 6 (2), Παπασταθόπουλος 9 (1), Παπαιωάννου 3 (1), Βαρδής 4, Αντωνίου 8, Γκίκας 8, Μαλάκος 3, Μπουζούλας 5 , Φυλακτάκης 12, Νόττας 20 (3)

ΚΑΟΧ (Παναγιωτόπουλος): Παναγιωτόπουλος 33 (4), Γιαννόπουλος, Κουρμάζος 2, Πούλος , Καράμπελας 19 (1), Τύπος, Τσαρούχας 5 (1), Ταμπούρλος , Μπαξεβάνογλου 4, Χατζής 17 (3), Γκελασβίλι

Μπορείτε να δείτε την στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ