22.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, 2025

Παναθηναϊκός: Συγκίνηση στην επίσκεψη σε ελληνικό σχολείο (vids)

Αντιπροσωπία του Παναθηναϊκού βρέθηκε σε ελληνικό σχολείο της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία, στο πλαίσιο του έβδομου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο Σίδνεϊ, για να δώσουν και δεύτερο φιλικό με την Παρτιζάν, την Κυριακή (21/09, 12.00). Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Βασίλης Τολιόπουλος από πλευράς παικτών και η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, ο πρόεδρος Βασίλης Παρθενόπουλος και ο εκτελεστικός διευθυντής Σταύρος Ντίνος συναντήθηκαν με τα παιδιά, αλλά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Χάρη Δανάλη, όπως επίσης και τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Σίδνεϊ, Γεώργιο Σκεμπέρη.

Οι μικροί μαθητές υποδέχθηκαν την αντιπροσωπία του Παναθηναϊκού τραγουδώντας τον ύμνο του, φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και πήραν αυτόγραφα, αλλά και κάποια δώρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ