Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις(12/3, 22:00) περιλαμβάνει το Ματίας Λεσόρ, σε μία επιστροφή που άπαντες περίμεναν με ανυπομονησία.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ζαλγκίρις (12/3, 22:00) για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκα με σκοπό την επιστροφή στις νίκες.
Η στιγμή που όλοι στο στρατόπεδο των πράσινων περίμεναν είναι γεγονός, με το Ματίας Λεσόρ να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και αναμένεται να καταγράψει τη πρώτη του συμμετοχή φέτος.
Ο Γάλλος σέντερ επιστρέφει μετά από 449 ημέρες από τι τραυματισμό του, με μοναδική παρουσία ενδιάμεσα στα δύο ματς του Final 4 στο Άμπου Ντάμπι και θα ενισχύει σημαντικά τη γραμμή των ψηλών του Παναθηναϊκού.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Μάριους Γκριγκόνις, Βασίλης Τολιόπουλος και Αλέξανδρος Σαμοντούροφ.
Αναλυτικά η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Σορτς, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Χολμς, Σλούκας, Χέιζ-Ντέιβις, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Φαρίντ, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.







