Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κέρδισαν με 103-89 τους Χιούστον Ρόκετς μες στο «Toyota Center» κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά της Δύσης.
Οι «πολεμιστές» έκαναν το 4-3 στη σειρά, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των φετινών playoffs του ΝΒΑ, και στην επόμενη φάση θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς έχοντας και πάλι μειονέκτημα έδρας.
O Στεφ Κάρι τελείωσε με 22π., δέκα ριμπάουντ, εφτά ασίστ, δύο κλεψίματα και ισάριθμα κοψίματα, ο Τζίμι Μπάτλερ έβαλε 20π. κι είχε ακόμα οκτώ ριμπάουντ και εφτά ασίστ και ο Ντρέιμοντ Γκριν «σταμάτησε» στους 16π., τα έξι ριμπάουντ και τις πέντε ασίστ.
Ωστόσο, τη διαφορά έκανε ο Μπάντι Χιλντ με 33π. με 9/11 τρίποντα.
Ο Αμίν Τόμπσον με 24π. και εννέα ριμπάουντ, ο Φρεντ Βαν Βλιτ με 17π. και εφτά ριμπάουντ και ο «διπλός» Αλπερέν Σενγκούν με 21π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ, συν πέντε ασίστ, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα-αποκλεισμό των «ρουκετών». Στα χαμηλά έμεινε και πάλι ο Τζέιλεν Γκριν με 8π. και τέσσερα ριμπάουντ.