29.3 C
Athens
Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025

Ομπράντοβιτς-Γιασικεβίτσιους: Από το σεμινάριο… στα μπουζούκια (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκονται στην χώρα μας, ανάμεσα σε άλλους σπουδαίους Ευρωπαίους προπονητές, με τους «μύθους» του ευρωπαϊκού μπάσκετ να μην έχουν ξεχάσει την αγαπημένη συνήθεια της επίσκεψης στα μπουζούκια και να εντοπίζονται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Η αγάπη και των δύο για την νυχτερινή ζωή της Αθήνας και τα μπουζούκια είναι γνωστή. Ο ένας λάτρης του Αντώνη Ρέμου, ο άλλος μεγάλος φαν της Άννας Βίσση, όπως και το αποδεικνύει όποτε επιστρέφει για κάποια υποχρέωση στην χώρα μας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αυτή την φορά, είπαν να πάνε... μαζί και να προκαλέσουν αίσθηση.

Οι δύο σπουδαίοι προπονητές, πλέον, βρίσκονται στην Ελλάδα για το σεμινάριο των προπονητών στο ΟΑΚΑ, στο οποίο έδωσαν τα «φώτα» τους για άλλη μια χρονιά, όμως αργότερα είχε έρθει και η ώρα της διασκέδασης. Αμφότεροι έγιναν αντιληπτοί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με τον Σάρας ειδικά... να δίνει πόνο με γαρύφαλλο στο αυτί, ενώ ο «Ζοτς» μάλλον ήθελε λίγο χρόνο ακόμη για να μπει στο κέφι, όπως έδειχνε το ντοκουμέντο.

Δείτε το βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ