18.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 95-64: Δεν καταλαβαίνει από απουσίες (vids)

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ για την τελευταία αγωνιστική της Basket League και παρότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε πάρα πολλές απουσίες και κατέβηκε με μόλις 10 παίκτες, έχοντας τους Άλεκ Πίτερς και Ναζ Μήτρου-Λονγκ πρωταγωνιστές έφτασε σε μια πολύ εύκολη νίκη με 95-64.

Με αυτόν τον τρόπο οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια στην 2η θέση με 20-2 ρεκόρ, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνη τερμάτισε στην 7η θέση με 9-13.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Άλεκ Πίτερς με 31 πόντους, ενώ ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Από την άλλη πλευρά, οι Ντέβιν Ντέιβις και Άργκουστερ Ντάνιελς μέτρησαν 11 πόντους έκαστος, ενώ 8 πρόσθεσε ο Λάντρι Νόκο.

Με Τη Γλώσσα Των Αριθμών: Με 7/24 (29%) ο Πανιώνιος δεν θα μπορούσε να απειλήσει τον Ολυμπιακό.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ