Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη διπλή παράταση από τη Ζαλγκίρις και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε έντονα παράπονα από τον Εβάν Φουρνιέ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όταν καθυστέρησε να πασάρει, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να αντιδρά.
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Κάουνας και ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις στη διπλή παράταση, έχοντας την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, με το σκορ στο 73-73 στην κανονική διάρκεια. Ο Εβάν Φουρνιέ, μετά το ριμπάουντ, πήρε την μπάλα, όμως καθυστέρησε να πασάρει στον ελεύθερο Τόμας Ουόκαπ, κάτι που έφερε τα έντονα παράπονα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» διαμαρτυρήθηκε έντονα στον παίκτη του φωνάζοντας «πάσαρε τη γαμ@@@νη την μπάλα» και τον Φουρνιέ να αντιδρά εκείνη τη στιγμή, προτού περάσει στον πάγκο πριν από την πρώτη παράταση.
Δείτε το βίντεο:
Ξεκάθαρο φάουλ στον Φουρνιέ
— Loke (@Loke_Is_Real) February 25, 2026
Δικαιολογημένα παράπονα Μπαρτζώκα pic.twitter.com/qWf3KoB0ta








