10.6 C
Athens
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025

Ολυμπιακός: Έτσι έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης (vids)

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Ελιτζούρ Ράμλα στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, με τις Ισραηλινές να είναι τυπικά γηπεδούχες, κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στους «16» του Eurocup Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» πήραν τη νίκη με +7 και στον επαναληπτικό, σε μία εβδομάδα και πάλι στο φαληρικό στάδιο, θα επιχειρήσουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με εκπληκτικό ποσοστό στα τρίποντα. Στο ημίχρονο είχαν 63%. Ευτυχώς, είχαμε υπομονή στα κρίσιμα σημεία του ματς και γυρίσαμε το παιχνίδι. Η διαφορά είναι επτά πόντοι, αλλά δεν κοιτάμε τη διαφορά. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε τον επόμενο αγώνα χωρίς να σκεφτόμαστε το +7. Θα πάμε για τη νίκη και στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε σχετικά η κόουτς Φρόσω Δρακάκη.

Η Ευγενία Κολλάτου, από την πλευρά των παικτριών, επεσήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το ματς δεν... μίλησαν οι άμυνες. Το σκορ ήταν υψηλό. Μπορεί να κάναμε αρκετά λάθη, αλλά στο τέλος αντεπεξήλθαμε και πήραμε τη νίκη, αλλά και μια διαφορά επτά πόντων. Το επόμενο παιχνίδι θα το αντιμετωπίσουμε σαν να είναι 0-0, σαν να μην παίξαμε σήμερα (χθες), ώστε να προκριθούμε».

Δείτε, στα βίντεο που ακολουθούν, χαρακτηριστικές στιγμές από την αναμέτρηση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ