17.3 C
Athens
Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου, 2025

Ολυμπιακός: Δήλωσε Κίναν Έβανς στην GBL, έτοιμος για ντεμπούτο ο Αμερικανός

Η αναμονή για την επιστροφή του Κίναν Έβανς φαίνεται πως τελειώνει, καθώς δηλώθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού στη Greek Basketball League.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι απέναντι στην Καρδίτσα την Κυριακή (9/11, 13:00), καθώς δηλώθηκε στην 8αδα των ξένων, αντί του Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε αναφερθεί στην κατάσταση του Έβανς στην media day ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν (7/11, 21:15).

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας:

 «Χάρηκα πολύ, έχει κάνει δύο πολύ καλές προπονήσεις ομαδικές και αυτός νιώθει καλά, αλλά ξέρετε θα ήθελα να προσέχω τι λέω, όχι για να μην τον ματιάσω, αλλά γιατί είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, μετά από τόση απουσία. Νομίζω όμως ότι είναι στην τελική του ευθεία, όπως είχα πει. Ελπίζω ότι θα ντεμπουτάρει στο παιχνίδι της Κυριακής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ