Aa
TEXT SIZE

Η ώρα για το τζάμπολ του Final 4 πλησιάζει με τον Ολυμπιακό να συμμετέχει στην γιορτή και να έχει στόχο το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Πριν το μεγάλο ραντεβού, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ξεκίνησε μία σειρά από VIDEO στα social media με τίτλο “3 on 3” . Στο πέμπτο επεισόδιο οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Ταϊρίκ Τζόουνς και Σάσα Βεζένκοβ ήταν οι τρεις παίκτες που έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις.

Αν το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού γινόταν ταινία, τι τίτλο θα είχε;

Ντόρσεϊ: “Ο πολεμιστής της νύχτας”
Τζόουνς: “Η πόλη φλέγεται”
Βεζένκοφ: “Ακόμα πιο κοντά. Δική μου ταινία”

Δέκα δευτερόλεπτα πριν βγεις στο παρκέ του Final Four, ποια θα είναι η πρώτη σκέψη που θα περάσει από το μυαλό σου;

Ντόρσεϊ: “Προσεύχομαι πριν κάθε αγώνα”.
Τζόουνς: “Πρέπει να ξεπερνάς τον ίδιο τον εαυτό του”.
Βεζένκοφ: “Νομίζω τίποτα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι εκεί. Σίγουρα θα προσπαθήσω να σκέφτομαι κάτι ευχάριστο, αλλά θα απολαύσω την στιγμή. Γιατί κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή και σημαντική”.

Στείλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για το Final Four.

Ντόρσεϊ: “Θα θυσιάσουμε όσα έχουμε κερδίσει φέτος, θα βάλουμε τα σώματά μας στη γραμμή και ελπίζουμε να δώσουμε τη χαρά σε ολόκληρη την πόλη και σε ολόκληρη τη χώρα που μας στηρίζει”.
Τζόουνς: “Ειδικά τώρα που είναι εδώ στην Αθήνα, ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο και θα τα δώσουμε όλα”.
Βεζένκοφ: “Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μία γροθιά. Να πάμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας και τα όνειρά μας”.