Ολυμπιακός: Η σύνδεση της Κατερίνας Λιόλιου με το… αγαπημένο τραγούδι της «ερυθρόλευκης» εξέδρας (vids)
Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο στο ΟΑΚΑ και, φυσικά, στα μεγάφωνα του ΣΕΦ ακούστηκε και το τραγούδι «Νοικιάστηκε» της Κατερίνας Λιόλιου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με την τραγουδίστρια μάλιστα να εξηγεί τη σύνδεσή της με το άσμα.
Το τραγούδι για πρώτη φορά συνδέθηκε με τα αθλητικά το 2024, όταν ο Ολυμπιακός κατακτούσε το Conference League στο ποδόσφαιρο, με το «Νοικιάστηκε» να ακούγεται σε κάθε ευκαιρία από τους φίλους των «ερυθρολεύκων». Ο λόγος αφορούσε, φυσικά, το ότι είχαν κατακτήσει το τρόπαιο στην Νέα Φιλαδέλφεια, στην έδρα της ΑΕΚ, με το άσμα της Κατερίνας Λιόλιου να βρίσκει «πάτημα» να ακουστεί με νέα αφορμή.
Συγκεκριμένα, η κατάκτηση της EuroLeague στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης αποτέλεσε το… έναυσμα και ήταν χαρακτηριστικό το ότι το «Νοικιάστηκε» ακούστηκε και από τα μεγάφωνα του ΣΕΦ, στην χθεσινή (28/5) αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά της GBL, που είχε λάβει διαστάσεις φιέστας, με την έλευση του λαβάρου για το 4ο ευρωπαϊκό, και φυσικά του τροπαίου.
🔴⚪️ Κατερίνα Λιόλιου… στα ηχεία για τους φίλους του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ. pic.twitter.com/b6pDA9DhM3
— Basketagr (@Basketa_gr) May 29, 2026
Η αναφορά της Λιόλιου στο «Νοικιάστηκε» και τον Ολυμπιακό
Η ίδια η καλλιτέχνιδα, μάλιστα, βρέθηκε την ίδια μέρα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τη σύνδεσή της με το τραγούδι, που είναι περισσότερο συναισθηματικά και όχι… οπαδική. Αναφέρθηκε, βέβαια, και στο γεγονός της επιτυχίας του άσματος για αθλητικούς λόγους, κάτι που εν τέλει την χαροποίησε, όπως και τον παρουσιαστή, Νίκο Χατζηνικολάου, που ως γνωστός φίλος του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη δική του ικανοποίηση για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στο ΟΑΚΑ.
«Έχω ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με το “Νοικιάστηκε”, όχι λόγω Ευρωπαϊκού, πιστεύω οι φίλοι της ΑΕΚ θα κάνουν καιρό να μου μιλήσουν. Το τραγούδι αυτό είναι σημαντική στιγμή γιατί το είχα ντεμάρει λίγο μετά την καραντίνα. Είχα πάει στο στούντιο του Δήμου Αναστασιάδη που μου δειγμάτισε άλλα τραγούδια που δεν μου ταίριαξαν. Κουβέντα στην κουβέντα, του είπα να μου δείξει παλαιότερα τραγούδια μην φύγω έτσι. Μου το έπαιξε, ανατρίχιασα ολόκληρη και του είπα “αυτό θέλω” και ένιωσα ότι ήταν μια επιλογή που μου βγήκε σε καλό.
Ήταν πάρα πολύ απρόσμενο όλο αυτό που συνέβη. Το τραγούδι είναι το “Νοικιάστηκε”. Δεν ήμουν στην Ελλάδα εκείνη τη μέρα. Είχα πάει για ένα live στο εξωτερικό. Ήμουν στη Γερμανία για ένα live. Το είδα, όμως, από το κινητό, γιατί όλοι μου οι φίλοι και οι συνεργάτες…Ήταν πάρα πολύ μεγάλη στιγμή για μένα. Και ήταν σημαντική στιγμή, γιατί πιστεύω ότι μεγάλη πληθυσμιακή ομάδα με έμαθε από εκείνη τη μέρα», ανέφερε στη συνέντευξή της η Κατερίνα Λιόλιου.