29.9 C
Athens
Δευτέρα, 9 Ιουνίου, 2025

Οι Θάντερ «λύγισαν» τους Σέλτικς, ο Κάρι «εκτέλεσε» τους Μάτζικ (vids)

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υποδέχτηκαν τους Μπόστον Σέλτικς και με πρωταγωνιστή τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ πήραν μια πολύ δύσκολη νίκη με 127-123. 

Έτσι, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 2η θέση της Δύσης με 23-9 ρεκόρ, ενώ η ομάδα του Τζο Μαζούλα βρίσκεται στην κορυφή της Ανατολής με 26-7.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 36 πόντους και 7 ασίστ, ενώ 23 πρόσθεσε ο Τζος Γκίντι.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Με τον Στεφ Κάρι να είναι εντυπωσιακός και να σταματάει στους 36 πόντους οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επικράτησαν των Ορλάντο Μάτζικ με 121-115.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Στιβ Κερ ανέβηκε στην 11η θέση της Δύσης με 16-17, ενώ οι Μάτζικ υποχώρησαν στην 5η θέση της Ανατολής με 19-14.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Στεφ Κάρι με 36 πόντους και 6 ασίστ, ενώ 19 πρόσθεσε ο Τζόναθαν Κουμίνγκα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ