36.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Νίκη Βόλου: Συνεχίζει χωρίς Γκουγκουτούδη με τον ίδιο να ευχαριστεί το σύλλογο (pic)

Με νέο προπονητή θα πορευτεί την επόμενη αγωνιστική σεζόν, η Νίκη Βόλου, καθώς δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης.

Παρότι, η διοίκηση της Νίκης επιθυμούσε την ανανέωση της συνεργασίας, ο ίδιος λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, τις οποίες εξηγεί με ανάρτηση του, δεν θα μπορούσε να παραμείνει στο πόστο του.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«-Λύση συνεργασίας με Παναγιώτη Γκουγκουτούδη!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.

Παρά την επιθυμία και των δύο πλευρών για ανανέωση, οι επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις του coach θα τον βρουν τη νέα χρονιά στην Αθήνα, οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία.

Η καλλιέργεια του, το ήθος του και το πάθος του συνάδουν με την ιδιοσυγκρασία και την φιλοσοφία της Νίκης Βόλου, για αυτό και η συνεργασία μας υπήρξε τόσο αρμονική και έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν.

Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Εις το επανιδείν...

- Λίγες εβδομάδες μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας και με βαριά καρδιά, θα ήθελα να γνωστοποιήσω την απόφαση μου για τη λήξη της συνεργασίας μου με το σύλλογο και τη μη αποδοχή της πολύ τιμητικής πρότασης του κ. Γιώργου Τάκη να συνεχίσω ως προπονητής της Νίκης Βόλου και τη νέα σεζόν στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της National League 1.

Η απόφαση μου αυτή αφορά καθαρά σε λόγους οικογενειακού προγραμματισμού, ένεκα της επικείμενης μετοίκησης της οικογένειας μου στην πόλη της Αθήνας, μια συγκυρία, που δεν μου επιτρέπει δυστυχώς να υποστηρίξω το πολλά υποσχόμενο project που μου επικοινώνησαν αμφότεροι οι κύριοι Τάκης και Τσώλης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τους κυρίους Βλιώρα Γεώργιο και Τσώλη Παναγιώτη, καθότι αυτοί μου εμπιστεύτηκαν το τιμόνι της ιστορικής Νίκης Βόλου Niki Volou BC στην αρχή της χρονιάς. Μαζί τους δημιουργήσαμε το ρόστερ και ξεκινήσαμε την προετοιμασία της ομάδας, ενώ με τον φίλο πλέον, Παναγιώτη Τσώλη, δώσαμε σε αρκετές στιγμές, μεγάλες και σκληρές, μοναχικές μάχες!

Κόουτς Βλιώρα George Vlioras, σχεδόν καρμικά, η πρώτη μου χρονιά το 2017 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και η πρώτη μου χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής 2023-2024, συνδέθηκαν άρρηκτα με την σχέση αλληλεκτίμησης που διατηρούμε τόσα χρόνια. Σε ευχαριστώ!

Θερμές ευχαριστίες για την στήριξη τους, στον πρόεδρο κύριο Φάτση Στέργιο αλλά και στον κύριο Κανούλη Δημήτριο Dimitris Kanoulis, έναν αγνό οπαδό της ομάδας, ο οποίος στην πολύ δύσκολη καμπή που περάσαμε εκεί κοντά στα Χριστούγεννα, δήλωσε παρών. Με τον τρόπο του στήριξε στα δύσκολα και τον ευχαριστώ!

Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ και σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι αναγνωρίζοντας την πολύ απαιτητική μας προσπάθεια έβαλαν και εκείνοι πλατη!

Γιώργο Τάκη θα επαναλάβω και δια της παρούσης ότι σου είπα κατ’ ιδίαν,..

« Στην αφιερώνω την χρονιά, χωρίς εσένα δεν θα είχε αυτή την κατάληξη. Έφερες ισορροπία στο τμήμα την στιγμή που όλα ήταν έτοιμα να καταρρεύσουν. Μπορείς να χτίσεις κάτι μεγάλο από εδώ και πέρα ».

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους απόλυτους πρωταγωνιστές, τους καλαθοσφαιριστές μας!

« Οι παίκτες κάνουν μάγκα τον προπονητή, να είστε σίγουροι!». Νέα παιδιά, φιλόδοξα, εξαιρετικοί χαρακτήρες όλοι, είμαι περήφανος που συνεργάστηκα μαζί σας!

Ειδικότερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αρχηγό μας, Κουτίνα Σάκη Sakis Koutinas .Για τον τρόπο που με στήριξε ολόκληρη τη σεζόν, για την επιτυχημένη προσαρμογή του σε αυτά που του ζητούσα, για την ηγετική του παρουσία και φυσικά για το επιβλητικό τελείωμα από τα 8 μέτρα, στην τελευταία απόφαση της σεζόν!

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον φύλακα άγγελο της οικογενείας μου και εμένα του ιδίου, το Νίκο, ο οποίος είναι πάντα κοντά μας σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και σε αυτό ήσουν παρών!

Φίλες και φίλοι, αποτελεί τιμή για εμένα το γεγονός ότι διατέλεσα προπονητής του ιστορικού συλλόγου της Νίκης Βόλου.

Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Γκουγκουτούδης Κ. Παναγιώτης».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ