25.6 C
Athens
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Νίκη Βόλου: Συγκλονίζει ο Γκουγκουτούδης «Δεν τα παρατάμε κύριοι, κανένας μας» (pic)

Μετά τον Σάκη Κουτίνα ήρθε η ώρα και του προπονητή της Νίκης Βόλου, Παναγιώτη Γκουγκουτούδη να απευθύνει ανοιχτό κάλεσα στο κόσμο της ομάδας, αναζητώντας τη στήριξη του.

Ο προπονητής των Θεσσαλών μίλησε για οδυνηρή ήττα από τον ΓΣ Σοφάδων και τόνισε πως παρά τις πολλές δυσκολίες αυτός και οι παίκτες του θα πολεμήσουν ως το τέλος για τη παραμονή.

Αναλυτικά:

"Προς κάθε φίλο της ομάδας μας,

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα υπέστη μια οδυνηρή ήττα στο γήπεδο μας από την ομάδα των Σοφάδων. Τη χαρακτηρίζω οδυνηρή για έναν και μόνο λόγο, επειδή τη θέλαμε πολύ, την πιστέψαμε και δουλέψαμε σκληρά όλη την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να την πετύχουμε. Δυστυχώς αυτό δεν φάνηκε παρά μόνο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όπου είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι και τις σπαταλήσαμε με λάθος επιλογές. Λάθη απειρίας και αδυναμία στο σκοράρισμα (αστοχία), παρότι δημιουργούσαμε συνεχώς ιδανικές συνθήκες για εύκολους πόντους είναι η συνθήκη που μας ακολουθεί σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια.

Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν φοβάται να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Από την άλλη όμως είμαι και από αυτούς που δεν πηδούν από το καράβι στις δυσκολίες και πιστεύω απόλυτα στην δουλειά που καταθέτω στο γήπεδο καθημερινά ανεξαρτήτως των συνθηκών. Η ομάδα που δημιούργησα αγωνιστικά είναι καλή για τα δεδομένα της, έχει αρχές, παλεύει στα ίσα αντιπάλους με διπλάσια μπάτζετ και αναδεικνύει νέους καλαθοσφαιριστές σε ένα πολύ απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως αυτό της National League 1.

Επειδή όμως δεν μπορώ να ανεχθώ κάποιους να βαφτίζουν το κρέας, ψάρι, καταθέτω από καρδιάς τα εξής:

Κύριοι, αυτή είναι η ομάδα μας φέτος! Μία ομάδα νεανική, άπειρη και με το μικρότερο μακράν μπάτζετ στον όμιλο που αγωνίζεται. Μια ομάδα που θεωρείται από πολλούς πρώτο φαβορί, για να πέσει αλλά παλεύει με σθένος σε κάθε παιχνίδι, ξύνοντας το ταβάνι της, προκειμένου να σώσει τη χρονιά. Μια ομάδα που παίζει με άδειες κερκίδες, αν λάβουμε υπόψιν τη δυναμική της, σε παιχνίδια σημαντικά όπως αυτό του Σαββάτου, μέσα στο κρύο και με σημαντικές δυσλειτουργίες στο οργανωτικό κομμάτι, οι οποίες απηχούν αρνητικά στην ψυχολογία των άπειρων καλαθοσφαιριστών μας. Μια ομάδα που ξεκίνησε τη χρονιά με την αποχώρηση του κοινοτικού της καλαθοσφαιριστή ένεκα οικονομικών δυσχερειών, αλλά και την αποχώρηση του έμπειρου ψηλού της (τα Χριστούγεννα) για τους δικούς του, προσωπικούς λόγους.

Μια ομάδα, η οποία μετά τα Χριστούγεννα δεν θα υπήρχε(!) αν δεν έβγαινε μπροστά ο Κύριος Γιώργος Τάκης, για να πληρώσει τα σπασμένα.

Τη. Στηρίξτε την, κύριοι! Χειροκροτήστε την προσπάθεια των παιδιών στο γήπεδο! Εμπλακείτε στην μάχη! Συνταχθείτε πλάι στον Αρχηγό μας τον Σάκη Κουτίνα και τον Τεχνικό Διευθυντή μας, Παναγιώτη Τσώλη, δύο ζωντανούς θρύλους της μπασκετικής Νίκης!

Δεν τα παρατάμε κύριοι, κανένας μας!

Συνεχίζουμε χωρίς κανένα φόβο και χωρίς να νιώθουμε ότι χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν!

Σας θέλουμε μαζί μας!

Μετά τιμής,

Γκουγκουτούδης Κ. Παναγιώτης"ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ