31 C
Athens
Τρίτη, 24 Ιουνίου, 2025

Νίκη Βόλου: Κράτησε τον πρώτο της σκόρερ Σπυρόπουλο, βλέπει Θοδωρή Μπακέα (pic)

Η Νίκη Βόλου έχει βάλει μπροστά το σχεδιασμό της ενόψει της παρουσίας της στην Elite League μετά από 12 χρόνια, και έτσι έφτασε στη πρώτη της ανανέωση.

Αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον Αναστάση Σπυρόπουλο (2,08 -30 ετών) που θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στη Θεσσαλική ομάδα, ενώ αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ στον 3ο όμιλο της National League 1 με 19,8 πόντους ανά αγώνα και 1 τρίποντο.

Στόχος των Θεσσαλών είναι αποτελεί ο Θοδωρής Μπακέας (1,96 – 25 ετών) που πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον ΝΕΟΛ στον 2ο όμιλο της National League 1. Ο 25χρονος φόργουορντ που έχει εμπειρία και από την GBL με τον Ήφαιστο Λήμνου είχε πέρυσι 11,2 πόντους ανά αγώνα και 40 εύστοχα τρίποντα.

Αναλυτικά:

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Λαρισαίο αθλητή Αναστάσιο Σπυρόπουλο (2.08, PF-C) για την ερχόμενη σεζόν στην Elite League!

Ο 30χρονος αθλητής ήταν ο βασικός πυλώνας της ομάδας μας κατά την περσινή σεζόν, όντας ο πρώτος της σκόρερ και ο πρώτος της ριμπάουντερ. Ήταν επίσης πρώτος σε χρόνο συμμετοχής, χωρίς να χάσει ούτε ένας ματς.

Ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά στην National League 1 μετρώντας 461 πόντους με 2 τρίποντα 26 αγώνες, όντας παράλληλα ο πρώτος σκόρερ στην κατηγορία.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Τάσος παραμένει στον οργανισμό της Νίκης Βόλου, καθώς εκτός από φανταστικός αθλητής είναι κι εξαιρετικός χαρακτήρας.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ