O Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε στη δράση κι οδήγησε τους Μπρούκλιν Νετς στη νίκη με 112-100 επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς μες στην «Capital One Arena».
Ο KD τελείωσε με 30π., εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ, με τον Κάιρι Ίρβινγκ να έχει άλλους 24π., έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ και τον Μπεν Σίμονς 10π., οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Από 20π. σκόραραν οι Κάιλ Κούζμα και Κρίσταπς Πορζίνγκις και 22π. με εφτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ είχε ο Ουίλ Μπάρτον, από πλευράς «πρωτευουσιάνων».
Εκτός έδρας κέρδισαν και οι Μαϊάμι Χιτ, 87-82 τους Ιντιάνα Πέισερς μες στο «Gainbridge Fieldhouse», χάρη στους 22π. και τα δεκαεφτά ριμπάουντ του Μπαμ Αντεμπάγιο και τους 20π., τα εφτά ριμπάουντ και τις πέντε ασίστ του Τζίμι Μπάτλερ. Ο Άντριου Νέμπχαρντ με 18π., ο Μπάντι Χιλντ με 19π. και εννέα ριμπάουντ και ο «διπλός» Μάιλς Τέρνερ με 15π. και δεκατρία ριμπάουντ ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους.
Στο «FedExForum» οι Μέμφις Γκρίζλις επιβλήθηκαν με 128-103 των Ατλάντα Χοκς, έχοντας εφτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Κορυφαίοι όλων, οι Τάιους Τζόουνς με 22π. και έντεκα ριμπάουντ και Ντίλον Μπρουκς με 18π., πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ο Ντιάντρε Χάντερ με 19π. και ο Τζέιλεν Τζόνσον με 14π. και εννέα ριμπάουντ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν τα «γεράκια», για τα οποία δεν έπαιξαν οι Τρέι Γιανγκ, Κλιντ Καπέλα, Ντεζούντε Μάρεϊ και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.
Οι Λος Άντζελες Κλίπερς, από την πλευρά τους, υποδέχθηκαν τους Μπόστον Σέλτικς στην «Crypto.com Arena» κι έφθασαν στη νίκη με 113-93, με τον Πολ Τζορτζ να έχει 26π. και έξι ριμπάουντ και τον Καουάι Λέοναρντ 25π., εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Τζέιλεν Μπράουν με 21π., ο Τζέισον Τέιτουμ που έκανε double double με 20π. και έντεκα ριμπάουντ και ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 18π. και έξι ασίστ δεν «έφθααν» για τους «Κέλτες», ώστε να αποφύγουν την ήττα.








