Μετά τη National League 1 έρχεται και η σειρά της National League 2, και μετά από ένα επαρκή δείγμα πέντε αγωνιστικών ώστε να παρουσιάσουμε τους πρώτους στα εύστοχα τρίποντα σε κάθε ένα από τους πέντε ομίλους.
Στον 1ο όμιλο προπορεύεται ο Χρήστος Καννής (Αχέρων Καναλακίου) με 14 εύστοχα τρίποντα, με τον Δημήτρη Ματσούκη (Δόξα Πύρρου Άρτας) να ακολουθεί με 13.
Ο Γιώργος Παπαδιονυσίου (Ίκαρος Καλλιθέας) με 18 τρίποντα έχει αποκτήσει μια μικρή διαφορά από τον Γιόβαν Θεοδοσίου (Νίκη Αμαρουσίου), ενώ στον ίδιο αριθμό βρίσκεται και ο Στέλιος Παπαφλωρατος (Αθηναϊκός) που κατέχει τη κορυφή στον 3ο όμιλο. Στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης Ψαρράς (ΕΦΑΟΖ) με 15 τρίποντα.
Με το κρεσέντο του απέναντι στους Πάνθηρες Κατερίνης ο Σίλας Τσούμας (Σύλλας Αιδηψού) με 16 τρίποντα ανέβηκε στη πρώτη θέση του 4ου ομίλου αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Βαβάτσικο (Αμπελώνας).
Ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου (Ερμής Λαγκαδά) εκτός από πρώτος σκόρερ στον 5ο όμιλο έχει και τα περισσότερα τρίποντα (16). Στα 12 βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Στουρνάρας (Ασπίδα Ξάνθης).
*Το basketa.gr θα σας παρουσιάζει τον πίνακα ανά τρεις αγωνιστικές
Αναλυτικά:
1ος όμιλος
1.Χρήστος Καννής [Αχέρων Καναλακίου] 14
2.Δημήτρης Ματσούκης [Δόξα Πύρρου Άρτας] 13
3.Ανδρέας Σούλκο [Αχαγιά '82] 12
4.Γιάννης Αναγωνστάκης [Κορωπί] 11
5.Παναγιώτης Πατουχέας [Τήρων Αγίων Θεοδώρων] 11
2ος όμιλος
1.Γιώργος Παπαδιονυσίου [Ίκαρος Καλλιθέας] 18
2.Γιόβαν Θεοδοσίου [Νίκη Αμαρουσίου] 14
3.Πέτρος Σταμάτης [Πικέρμι] 13
4.Κωνσταντίνος Σαξιώνης [Αγία Παρασκευή] 12
5.Ανδρέας Σκούφης [Ιπποκράτης Κω] 12
3ος όμιλος
1.Στέλιος Παπαφλωράτος [Αθηναϊκός] 18
2.Παναγιώτης Ψαρράς [ΕΦΑΟΖ] 15
3.Δημήτρης Κεφαλάς [Άγιοι Ανάργυροι] 14
4.Παναγιώτης Γεωργόπουλος [Ίκαρος Νέας Σμύρνης] 11
5.Αντώνης Μιχάλογλου [Ελευθερία Μοσχάτου] 10
4ος όμιλος
1.Σίλας Τσούμας [Σύλλας Αιδηψού] 16
2.Γιάννης Βαβάτσικος [Αμπελώνας] 13
3.Απόλλων Μισαηλίδης [Ανόρθωση Βόλου] 11
4.Άγγελος Στοίτσης [Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών] 11
5.Κωνσταντίνος Κοχλιαρίδης [Σύλλας Αιδηψού] 10
5ος όμιλος
1.Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου [Ερμής Λαγκαδά] 16
2.Κωνσταντίνος Στουρνάρας [Ασπίδα Ξάνθης] 12
3.Γρηγόρης Κάτος [Προσοτσάνη] 12
4.Ηλίας Παπαδημητρίου [ΜΕΝΤ] 12
5.Ανδρέας Κηπουρίδης [ΜΕΝΤ] 11







