15.1 C
Athens
Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, 2026

National League 1: Κεκλεισμένων σε Πάτρα, Ιλίσια και Καλλιθέα

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της National League 1.

Συγκεκριμένα, στη Περιβόλα, κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση κορυφής ανάμεσα σε Απόλλων Πάτρας και Κρόνο Αγίου Δημητρίου, όπως και στα Ιλίσια του παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον Γλαύκο Έσπερο, αλλά και στη Καλλιθέα ανάμεσα στον Έσπερο και Εθνικό Λιβαδειάς.

Αναλυτικά:

«* Ο αγώνας ΑΣ Απόλλων Πατρών – ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου της 10/01/2026 για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της National League 1 (2ος Όμιλος) θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με αριθμό απόφασης 270/22-12-2025 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΚ.
Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 33, Πειθαρχικός Κανονισμός Ε.Ο.Κ. ).

* Ο αγώνας Ηλυσιακός ΑΟ – ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου της 10/01/2026 για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της National League 1 (2ος Όμιλος), θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με αριθμό απόφασης 264/11-12-2025 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΚ.
Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 33, Πειθαρχικός Κανονισμός Ε.Ο.Κ.).

* Ο αγώνας ΠΟΚ Έσπερος – Εθνικός Λιβαδειάς της 10/01/2026 και ώρα 18.00 για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της National League 1 (2ος Όμιλος), θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με αριθμό απόφασης 263/11-12-2025 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΚ.
Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 33, Πειθαρχικός Κανονισμός Ε.Ο.Κ.)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ