Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Άλμπα με 91-81, με τον Κέντρικ Ναν να είναι ξανά εκ των πρωταγωνιστών με 18 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» έκανε τις δικές του δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα, στις οποίες αναφέρθηκε στη νίκη επί της γερμανικής ομάδας, ενώ τόνισε ότι θέλει ένα ακόμα πρωτάθλημα και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να το πετύχει αυτό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού σκόρερ:
«Ήμασταν κάτω στο σκορ, παλεύαμε στη... λάσπη. Δεν ήταν εύκολο, χρειαζόμασταν τη νίκη. Δεν είχαμε καλή βραδιά, αλλά τα καταφέραμε. Κάναμε ένα βήμα και βρήκαμε άλλους τρόπους για να το κάνουμε αυτό.
Νιώθω υπέροχα, είναι το τέλος της σεζόν και τώρα θα δείτε τα καλύτερά μου παιχνίδια. Θέλω να πάρω ακόμα ένα πρωτάθλημα».
Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο ακόμα για δύο χρόνια και θα δούμε τι θα γίνει».