Οι Ντένβερ Νάγκετς διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι στους Φοίνιξ Σανς στην ημιτελική σειρά της Δύσης, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.
Οι «σβόλοι» κέρδισαν ξανά στην «Ball Arena», αυτήν τη φορά με 97-87, με το Νίκολα Γιόκιτς να ηγείται με 39π., δεκαέξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Στους 16π. «σταμάτησε» ο Άαρον Γκόρντον και με 14π. και πέντε ριμπάουντ τελείωσε ο Κεντάβιους Κάλντουελ Ποπ. Ο Τζαμάλ Μάρεϊ ήταν άστοχος με 3/15 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 10π., τέσσερα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ. Το ίδιο και ο Μάικλ Πόρτερ Τζ. (5π. με 2/7 σουτ, τέσσερα ριμπάουντ).
Ο Ντέβιν Μπούκερ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «ήλιων» με 35π., έχοντας ακόμα πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 24π. και οκτώ ριμπάουντ και ο Ντιάντρε Έιτον 14π., οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Τραυματίας αποχώρησε ο Κρις Πολ κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Έως εκείνο το σημείο είχε 8π., πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ.








