13.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2025

Νάγκετς: Η ιστορική εμφάνιση του Γιόκιτς (vid)

O Νίκολα Γιόκιτς έκανε το έκτο φετινό triple double του στα πλέι οφ του ΝΒΑ, οδηγώντας τους Ντένβερ Νάγκετς στη νίκη επί των Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι «σβόλοι» έκαναν το πρώτο βήμα στους φετινούς τελικούς της Δύσης, με το Σέρβο σέντερ να εντυπωσιάζει, έχοντας 34π. με 7/8 βολές, 9/14 δίποντα και 3/3 τρίποντα, 21 ριμπάουντ, δεκατέσσερις ασίστ, δύο κοψίματα, αλλά και πέντε λάθη, στα 42.26’ που έμεινε στο παρκέ.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του «μαγικού κόσμου» με περισσότερα από ένα ματς στα πλέι οφ με τουλάχιστον 30π., τουλάχιστον 20 ριμπάουντ και τουλάχιστον 10 ασίστ. Ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν το 1967 (37π., 27 ριμπάουντ, 11 ασίστ) και ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ το 1970 (38π., 23 ριμπάουντ, 11 ασίστ) τα είχαν καταφέρει μόνο σε μία αναμέτρηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ