Σε χρόνο ρεκόρ "εξαφανίστηκαν" τα πολυπόθητα εισιτήρια για το ιστορικό παιχνίδι της Μυκόνου στο ανακαινισμένο γήπεδο της, απέναντι στον Ολυμπιακό (26/10, 13:00) για την 4η αγωνιστική της Greek Basketball League.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ομάδα, τα 500 διαθέσιμα εισιτήρια (+500 εισιτήρια διαρκείας) τέθηκαν προς πώληση για μόλις οχτώ λεπτά, μέχρι να εξαντληθούν. Το νησί λοιπόν ετοιμάζεται να ζήσει μία αναμέτρηση-γιορτή στο κλειστό της Άνω Μεράς.
Η ανακοίνωση της Μυκόνου:
«Η ΚΑΕ Μύκονος Betsson BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι εξάντλησαν μέσα σε 8 λεπτά τα διαθέσιμα μεμονωμένα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL (26/10, 13:00, ΕΡΤ2 Σπορ).
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της Μυκόνου Betsson BC ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» έχει ολοκληρωθεί. Το ανακαινισμένο κλειστό της Άνω Μεράς σας περιμένει για μία ιστορική αναμέτρηση, την πρώτη μέσα στο «σπίτι» στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ!»