Ποιος είδε τους Σικάγο Μπουλς και δεν τους φοβήθηκε στην «Crypto.com Arena», εκεί όπου έκαναν φύλλο και φτερό τους Λος Άντζελες Λέικερς, κερδίζοντάς τους με 146-115.
O Τζος Γκίντεϊ φλέρταρε με το quadruple double με 15π., δέκα ριμπάουντ, δεκαεφτά ασίστ και οκτώ κλεψίματα, ο Κόμπι Ουάιτ «σταμάτησε» στους 36π., ο Μάτας Μπουζέλις έβαλε άλλους 31π. και ο Νίκολα Βούτσεβιτς τελείωσε με 12π., ισάριθμα ριμπάουντ και πέντε ασίστ.
Ο Λούκα Ντόντσιτς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «λιμνανθρώπων» με 34π., συν οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Όστιν Ριβς είχε 25π. και πέντε ασίστ, ο Τζάξσον Χέις 10π. και ο Λεμπρόν Τζέιμς, στην επιστροφή του στη δράση, «σταμάτησε» στους 17π., τα έξι ριμπάουντ, τις τέσσερις ασίστ και τα τρία κλεψίματα.