Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά τον...περίπατο του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με 104-66 απέναντι στην Παρτιζάν για την 22η αγωνιστική της EuroLeague.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στη δημιουργία των παικτών του και στην πολύ καλή ομαδική εικόνα που παρουσίασαν στο παρκέ.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της EuroLeague:
«Ήμασταν σοβαροί. Όσοι έπαιξαν είχαν έστω μια ασίστ. Ήμασταν πολύ καλοί για αυτή την Παρτιζάν. Παίξαμε καλά ως ομάδα. Ήμασταν πολύ καλοί για αυτή την Παρτιζάν. Δεν είχαν το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. Πασάραμε τη μπάλα καλά, παίξαμε καλή άμυνα και σκοράραμε πολύ. Είναι μια εκτός έδρας νίκη και την εκτιμούμε.
Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα. Θα έχουμε τους Μόντε Μόρις και Ταϊρίκ Τζόουνς πίσω, ο Σακίλ ΜακΚίσικ επιστρέφει. Πιστεύουμε στο ρόστερ μας. Έχουμε βαθύ ρόστερ και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να βελτιωθούμε, ώστε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».
Ακολούθως, στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε τα εξής:
«Ήμασταν πολύ σοβαροί για 40 λεπτά. Ιδιαίτερα η δεύτερη και η τρίτη περίοδος ήταν πολύ καλές για εμάς. Μοιράσαμε την μπάλα, είχαμε πολλές ασίστ. Κάθε παίκτης που έπαιξε είχε τουλάχιστον μία ασίστ και κάποιοι από αυτούς περισσότερες. Όταν μοιράσαμε την μπάλα, είχαμε περισσότερους σκόρερ. Για εμάς ήταν σημαντικό να τελειώσουμε το παιχνίδι με σεβασμό στην Παρτιζάν, να μην σταματήσουμε να παίζουμε στην τρίτη περίοδο».
«Νομίζω ήμασταν πολύ καλοί για αυτήν την Παρτιζάν που δυσκολεύεται ψυχολογικά. Έχουν καλούς παίκτες και καλό προπονητή και πρέπει να βρουν τον τρόπο να παίζουν πολύ καλύτερα από τον τρόπο που έπαιξαν σήμερα».
«Τον τελευταίο μήνα παίζουμε πολύ καλύτερα γιατί πολλοί παίκτες επέστρεψαν. Τώρα μόλις χάσαμε τον Μόντε Μόρις και δεν μπορούσε να αγωνιστεί ο Ταϊρίκ Τζόουνς, ενώ δεν χρησιμοποίησα τον Σακίλ ΜακΚίσικ, γιατί είχε κάνει μόλις μία προπόνηση μετά από τρεις μήνες. Πιστεύουμε στο ρόστερ μας, έχουμε βαθύ ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες. Αν παίξουμε, μαζί πιστεύουμε ότι είμαστε πολύ δυνατή και επικίνδυνη ομάδα για κάθε αντίπαλο».
Για τον Βεζένκοφ: «Ο Σάσα είναι ο Σάσα. Δεν θέλει να σκάει την μπάλα, αλλά κινείται εξαιρετικά, είναι εξαιρετικός σουτέρ και πολύ καλός ριμπάουντερ και έχει αυτήν την αίσθηση για το παιχνίδι που είναι καθαρό ταλέντο. Χρειάζεται απλά ένα σύστημα γύρω του και με αυτήν την κυκλοφορία της μπάλας αποδεικνύει τι παίκτης είναι».








