14.8 C
Athens
Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Μπαρτζώκας για το περιστατικό στο Ντουμπάι: «Εγώ πρεσβεύω το αντίθετο»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια για την 27η αγωνιστική στην EuroLeague.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο σκηνικό στο Ντουμπάι απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, την περασμένη Τετάρτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Εγώ έχω μια συμπεριφορά τόσα χρόνια, με τα αρνητικά μου και τα θετικά. Νομίζω ότι κανείς μέσα στην ομάδα δεν πρέπει να αμφισβητήσει ότι δεν έχω κακίες, δεν έχω δεύτερες σκέψεις και θέλω να είμαι μόνο υποστηρικτικός απέναντι στους παίκτες, ακόμα κι όταν τους φωνάζω και κάποιοι δεν το παίρνουν καλά. Είναι τέτοια η πίεση που πρέπει να ασκήσεις στους παίκτες, αν θες να οδηγήσεις μια ομάδα στο να πετύχει σημαντικά πράγματα.

Προφανώς σε αυτή τη διαδρομή έχω καλή σχέση με κάποιους παίκτες, όπως με τον Ντιλέινι, και με κάποιους άλλους όχι. Όπως συμβαίνει σε όλους τους προπονητές, σε όλες τις ομάδες και όλες τις οικογένειες. Νιώθω καλά. Επειδή τώρα έγινε αυτό το επεισόδιο που έγινε στο Ντουμπάι, άρχισε να προσποιείται η φάση και επειδή εγώ πρεσβεύω το αντίθετο, θα ήθελα να μείνουμε στην ομάδα και να μην πολυασχοληθούμε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ