20.7 C
Athens
Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου, 2025

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει μετά από 9 χρόνια ο Τσάβι Πασουάλ (pic)

Σε οριστική συμφωνία με τον Τσάβι Πασκουάλ έφτασε η Μπαρτσελόνα με τον Ισπανό τεχνικό να επιστρέφει στην ομάδα της Καταλονίας μετά το 2016.

Ο 53χρονος προπονητής αποτελούσε τον πρώτο υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Μπάρτσα» με την υπόθεση να έχει δυσκολίες στο οικονομικό της σκέλος.

Ωστόσο μετά από καθοριστικό τηλεφώνημα του Τζοάν Λαπορτά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο τριών ετών.

Συνολικά στην Ισπανική ομάδα εργάστηκε από το 2004 ως και το 2016, αρχικά στη δεύτερη ομάδα, στη συνέχεια ως βοηθός και μετά ως head coach, ενώ κατέκτησε και την Ευρωλίγκα το 2010.

Τη διετία 2016 ως το 2018, εργάστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ θα αναλάβει τους «μπλουγκράνα» από τη προσεχή Δευτέρα (17/11)  αφού ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και πέσουν οι υπογραφές. Ως τότε στον πάγκο θα βρίσκεται ο Όσκαρ Ορεγιάνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ