Απίθανη ανατροπή για τους Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, επέστρεψαν από το -24 και επιβλήθηκαν με 110-103 στο «Fiserv Forum» για την πέμπτη σερί νίκη τους.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το τρίτο διαδοχικό triple double του φέτος στο ΝΒΑ με 23π., δεκατρία ριμπάουντ και δέκα ασίστ, άλλους 18π. και δέκα ριμπάουντ είχε ο Μπόμπι Πόρτις, 21π., τέσσερα ριμπάουντ, πέντε ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα ο Κέβιν Πόρτερ Τζ. και από 10π. έβαλαν οι Κάιλ Κούζμα και Μπρουκ Λόπεζ.
Οι «λύκοι» κατέρρευσαν στην τελευταία περίοδο, δεχόμενοι επιμέρους σερί 34-3, παρά τους 25π. αλλά με 2/11 τρίποντα, εφτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ του Άντονι Έντουαρντς, τους 24π. του Ντόντε Ντι Βιντσέντζο και τους 17π. του Ναζ Ριντ.