Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ υπέστη ρήξη αχιλλείου σύμφωνα με το αποτέλεσμα της μαγνητικής που έκανε αμέσως μετά τον σκληρό τραυματισμό του στο 4ο παιχνίδι των playoffs απέναντι στους Πέισερς.
Την είδηση μετέφερε ο έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Σαμς Χαράνια. Ο Αμερικανός άσος των Μπακς θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν πλέον να ανέβουν έναν «Γολγοθά» καθώς ηττήθηκαν με 129-103 και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και στο 1-3 στην σειρά.
Ο Λίλαρντ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του στο Game 2 απέναντι στους Πέισερς και στα 3 ματς συνολικά σκόραρε 21 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 14 ασίστ. Στην μοναδική έως τώρα νίκη των Μπακς στην σειρά με 117-101 πρόσθεσε 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα.