Με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο αποχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο «Fiserv Forum», στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς.
Τα «ελάφια» επιβλήθηκαν με 134-123 των εκπροσώπων της Ιντιανάπολις, με τον «Greek Freak» να τελειώνει με 31π., δεκατέσσερα ριμπάουντ, οκτώ ασίστ και μόλις ένα λάθος σε 23.08’, αγωνιζόμενος για τρία δωδεκάλεπτα.
Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, καθώς έπειτα από άσχημη πτώση του μπροστά στον Τζέι Χαφ αναγκάστηκε να πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια. Επέστρεψε στο γήπεδο, αλλά είδε τη συνέχεια του ματς από τον πάγκο, καθώς δεν ξαναμπήκε για να αγωνιστεί.
Double double με 29π. και δέκα ριμπάουντ έκανε ο Μπόμπι Πόρτις, ο Ράιαν Ρόλινς είχε 20π. και εφτά ασίστ και από 13π. έβαλαν οι Μάιλς Τέρνερ και Ταουρίν Πρινς.
Οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν τη 13η διαδοχική ήττα τους παρά τους 32π. του Άαρον Νέισμιθ, που αποτελούν ρεκόρ καριέρας στο «μαγικό κόσμο», τους 14π., τα οκτώ ριμπάουντ και τις έξι ασίστ του Τζάρας Ουόκερ και τους 16π. του Χαφ.








