6.8 C
Athens
Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, 2025

Μπακς: Με Κούζμα, αλλά χωρίς Γιάννη (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν στη «State Farm Arena», γνωρίζοντας την ήττα με 115-110 από τους Ατλάντα Χοκς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα, αντίθετα το ντεμπούτο του με τα «ελάφια» έκανε ο Κάιλ Κούζμα, τελειώνοντας με 12π. και εφτά ριμπάουντ.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με διαφορά 21π., τα «γεράκια» όμως έκαναν την ανατροπή κι έφθασαν στην επικράτηση χάρη στους 24π. και τις εφτά ασίστ του Τρέι Γιανγκ, τους 14π. και τα δώδεκα ριμπάουντ του Ονιέκα Οκόνγκου, τους 15π., τα έξι ριμπάουντ και τις δέκα ασίστ του Ντάισον Ντάνιελς, τους 11π. και τα δέκα ριμπάουντ του Βιτ Κρέιτσι και τους 15π. και τα δώδεκα ριμπάουντ του Μουχαμέντ Γκεγέ.

Πρώτος σκόρερ των Μιλγουόκι Μπακς αναδείχθηκε ο Μπόμπι Πόρτις με 26π., συν δεκαπέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ άγγιξε το triple double με 23π., εννέα ριμπάουντ και δέκα ασίστ, ο Γκάρι Τρεντ Τζ. είχε 19π. και ο Μπρουκ Λόπεζ 16π., ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα της ομάδας τους, που ήταν η πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ