12.8 C
Athens
Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Μπακς: Κράτησαν Γιάννη, στο Μιλγουόκι ο Χέιζ-Ντέιβις

Η trade deadline έληξε στο ΝΒΑ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέμεινε κάτοικος Μιλγούοκι. Νέα προσθήκη στα «Ελάφια» ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Συνεχίζει στους Μπακς ο Έλληνας σούπερσταρ παρά τις φήμες που φούντωναν όσο περνούσαν οι ώρες περί απομάκρυνσης του με ανταλλαγή από το Μιλγουόκι. 

Σύμφωνα με το ESPN, ο σύλλογος ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον Αντετοκούνμπο, αλλά να τον πλαισιώσει καταλλήλως με λοιπές ανταλλαγές.

Όπερ και εγένετο. Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μετακομίζει στους Μπακς και γίνεται συμπαίκτης του Γιάννη. Τα «Ελάφια» τον απέκτησαν μαζί με τον Νικ Ρίτσαρντς από τους Σανς για να στείλουν στο Φοίνιξ τους Κόουλ Άντονι και Αμίρ Κόφι.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την λήξη του trade deadline κι έπειτα από το ξεκαθάρισμα περί μη παραχώρησης του Έλληνα ηγέτη τους, δημοσίευσαν το παρακάτω post στο X:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ