Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε σήμερα (23/09) την απόκτηση δύο παικτών για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Συγκεκριμένα, κάτοικοι της Βαυαρίας είναι πλέον οι Ντέιβιντ ΜακΚόρμακ και Αλέκσα Ράντανοφ. Οι πρωταθλητές Γερμανίας ενισχύονται στις θέσεις των ψηλών με τον Σέρβο φόργουορντ και τον Αμερικάνο σέντερ.
Ο Ράντανοφ αγωνίστηκε στο Περιστέρι τη σεζόν 2023-24 ενώ πέρυσι ήταν παίκτης της σερβικής Μέγκα Μπάσκετ και Λέγκια Βαρσοβίας.
Ο ΜακΚόρμακ αγωνιζόταν με τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου και τον περασμένο μήνα συμμετείχε στην προετοιμασία της Βίρτους Μπολόνια, χωρίς να ευδοκιμήσει κάτι παραπάνω.
Η ανακοίνωση της Μπάγερν:
𝐖𝐄𝐋𝐂𝐎𝐌𝐄 𝐃𝐀𝐕𝐈𝐃 & 𝐀𝐋𝐄𝐊𝐒𝐀! 👋
— FC Bayern Basketball (@FCBBasketball) September 23, 2025
Wir reagieren auf die Personalsituation und legen mit David McCormack und Aleksa Radanov doppelt nach! Alle Infos auf unserer Website ⤵️@freelancede wünscht viel Erfolg im neuen Job.#FCBB #WeBallTogether