15.6 C
Athens
Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025

Μήτογλου: «Ο Πρίντεζης ήταν ένα από τα ινδάλματά μου, ήθελα να του μοιάσω και να κάνω τατουάζ» (vid)

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για τα τατουάζ που έχει ή που... σκέφτεται να κάνει, μέσω μίας νέα στήλης της επίσημης εφαρμογής του Παναθηναϊκού, του «CLUB1908», η οποία ονομάζεται «Tattoo Sessions».

 Ο 28χρονος φόργουρντ ανέφερε το πότε έκανε πρώτη φορά τατουάζ και αποκάλυψε πως ένα από τα μπασκετικά ινδάλματα του μεγαλώνοντας ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το πρώτο τατουάζ που έκανε: «Με τη μητέρα μου πήγα για το πρώτο μου τατουάζ στα 17.5 χρόνια. Εκείνη έκανε ένα πίσω από τον λαιμό, με τα αρχικά τα δικά μου και του αδερφού κι εγώ χτύπησα έναν σταυρό στο πόδι μου, κάτω από τη γάμπα, αλλά καλύπτεται πάντα γιατί φοράω ψηλές κάλτσες και δεν μπορεί να το δει κάποιος».

Για τον λόγο που έκανε τατουάζ: «Είναι ξεκάθαρα επιλογή του καθενός. Επίσης είχαμε τα πρότυπά μας που κοιτούσαμε. Όταν μεγαλώνεις κι ακούς ξένη μουσική, όλοι έχουν τατουάζ ή οι αθλητές, οι NBAερς. Οι παίκτες στην EuroLeague άρχισαν να έχουν τατουάζ. Το έφεραν οι Αμερικάνοι στη μόδα και το υιοθετήσαμε. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο Γιώργος Πρίντεζης, ήταν ένα από τα ινδάλματά μου και ήθελα να του μοιάσω και να κάνω τατουάζ».

Για το αν θέλει να κάνει και άλλα τατουάζ: «Έχω πει στον εαυτό μου ότι σταμάτησα να κάνω τατουάζ, αλλά είναι μεγάλο και πολύ όμορφο δίλημμα αυτό. Το back to back είναι ωραίο. Αν κάνουμε back to back, θα κάνω, ναι. Θα κάνω τις δύο EuroLeague ή εδώ (πάνω από τατουάζ που έχει στο χέρι) ή στον τετρακέφαλο και από κάτω τις ημερομηνίες, στυλ Μαρσέλο. Όπως ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα Champions League και τις ημερομηνίες από κάτω. Τέτοια φάση θα ήταν ωραία. Αλλά πρέπει και να το ψάξω, μου αρέσει πολύ να ψάχνω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ