Την πρώτη του προσθήκη ανακοίνωσε ο Μίλωνας που έκανε δικό του τον Άγγελο Γραμματικό (2,03 – 24 ετών).
Ο 24χρονος φόργουορντ (2,2 π., 1 τριπ.) βρέθηκε πέρυσι στον Έσπερο Καλλιθέας, όπου με τον Αντώνη Μάντζαρη στον πάγκο ξεδίπλωσε το ταλέντο του.
Στο σκοράρισμα είχε 5,5 πόντους με 6 εύστοχα τρίποντα, αλλά η παρουσία του ήταν πολύπλευρη, αποτελώντας σημαντικό μέλος στη λειτουργία της ομάδας.
Αναλυτικά:
«Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Χρήστου Γραμματικού. Ο 2.05μ. forward ενισχύει το ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Άγγελος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας Πάτρας και ο Πανιώνιος στα τμήματα Παίδων και Εφήβων. Στη συνέχεια, συνέχισε την πορεία του σε ομάδες όπως ο Δούκας, ο Μανδραϊκός, ο Πανελευσινιακός και ο Έσπερος Καλλιθέας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Μίλωνα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».