Ο Κούπερ Φλαγκ φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, στη νίκη τους με 106-89 επί των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην «Dickies Arena» του Φορτ Ουόρθ.
Το νούμερο 1 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ, στο πρώτο φιλικό των Τεξανών στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το νέο πρωτάθλημα, έμεινε στο παρκέ για 14.07’ κι είχε 10π., έξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ κι ένα κόψιμο.
Ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον έβαλε άλλους 14π., από 12π. σκόραραν ο Τζέιντεν Χάρντι και Μαξ Κρίστι και 7π. με ισάριθμα ριμπάουντ είχε ο Άντονι Ντέιβις, μαζί με δύο τάπες. Από τους πρωταθλητές, που παρατάχθηκαν με μόλις εννέα παίκτες, ο Μπρουκς Μπάρνχιζερ τελείωσε με 16π. και εφτά ριμπάουντ, ο Ουσμάν Ντιένγκ με 12π., εφτά ριμπάουντ και έξι ασίστ και ο Τζέιλιν Ουίλιαμς με 14π. και έξι ριμπάουντ.
Στους υπόλοιπους αγώνες σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς 93-103
Χιούστον Ρόκετς-Ατλάντα Χοκς 122-113
Μέμφις Γκρίζλις-Ντιτρόιτ Πίστονς 112-128
Σαν Αντόνιο Σπερς-Γκουανγκζού Λάιονς 119-88
Τορόντο Ράπτορς-Ντένβερ Νάγκετς 108-112