Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη πρόκληση της φετινής σεζόν, το Final Four της EuroLeague, και μαζί του επιστρέφει ένα από τα πιο δυνατά όπλα του. Ο Ματίας Λεσόρ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δηλώνει παρών για τον ημιτελικό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε(23/05, 18:00).
Ο Γάλλος σέντερ ήταν ο μεγάλος άτυχος για τους «πράσινους» τη φετινή σεζόν με τον τραυματισμό του, στο παιχνίδι εναντίον της Μπασκόνια, να τον κρατάει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η απουσία του ήταν αισθητή, κυρίως λόγω της ενέργειας και της σκληράδας που έδινε με τη παρουσίας του στη ρακέτα.
Πλέον ο Λεσόρ προπονείται ενταντικά και δείχνει αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα του στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Τα βλέμματα όλων στον Παναθηναϊκό είναι στραμμένα πάνω του, καθώς η παρουσία του μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε. Η τελική απόφαση για τον ρόλο και τα λεπτά συμμετοχής του ανήκει φυσικά στον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος καλείται να ζυγίσει την ετοιμότητα του παίκτη.