Μαρτίνεθ: «Έχουμε πολλή αυτοπεποίθηση, σέβομαι τον… γηραιότερο Σκαριόλο»
Με αυτοπεποίθηση και τρομερή αίσθηση του χιούμορ, ο Πέδρο Μαρτίνεθ μίλησε για τη συμμετοχή της Βαλένθια στο Final Four και την εκ νέου συνάντηση με τον Σέρτζιο Σκαριόλο.
Ο Πέδρο Μαρτίνεθ εμφανίστηκε… λυμένος στη συνέντευξη Τύπου του Final Four της EuroLeague, αναφερόμενος στη συμμετοχή της Βαλένθια, ενώ σχολίασε και το συναπάντημα με τον Σέρτζιο Σκαριόλο μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, όταν και είχαν τεθεί αντιμέτωποι τότε στον τελικό του Κυπέλλου Κόρατς, εκφράζοντας το σεβασμό του με ένα εξαιρετικά χιουμοριστικό σχόλιο για την ηλικία τους.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
«Εχουμε κερδίσει πολλή αυτοπεποίθηση με τον τρόπο, που ήρθαμε εδώ. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και είμαστε σίγουροι, ότι θα είμαστε έτοιμοι στο πλάνο του παιχνιδιού μας, που πρόκειται να δώσουμε κόντρα στη Ρεάλ».
Για την εκ νέου συνάντηση με τον Σκαριόλο σε κορυφαίο παιχνίδι μετά από 36 χρόνια (τελικός Κυπέλλου Κόρατς): «Να σημειωθεί ότι είμαι… νεότερος του Σέρτζιο κατά τρεις μήνες (γέλια). Είμαστε φίλοι, τον σέβομαι και είμαστε υπερήφανοι που ανταγωνιζόμαστε και πάλι σε μια σπουδαία διοργάνωση, μακάρι να ξαναβρεθούμε σε μια τέτοια συνέντευξη Τύπου».