26.9 C
Athens
Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025

Μάνταλος: «Έτσι όπως ξεκινήσαμε έτσι πρέπει και να τελειώσουμε» (vid)

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ν.Ε. Μεγαρίδος, Γιώργου Μάνταλου πριν την σημαντική αναμέτρηση απέναντι στον Α.Ο Μυκόνου για το Final 4 της Elite League. Αναλυτικά τα όσο είπε:

Το γούρικο καπέλο και στην Καρδίτσα πλέον!

«Έτσι όπως ξεκινήσαμε έτσι πρέπει και να τελειώσουμε. Μπορούμε να την πούμε ονειρική σεζόν για εμάς ξεκινήσαμε πάρα πολύ γρήγορα. Αρχές Ιούνη είχαμε ανακοινώσει ρόστερ και στόχους έκτοτε δεν εκπέσαμε ποτέ του προγράμματος έχουμε επιδείξει μια αξιοσημείωτη συνέπεια στα ζητούμενα και αυτή την στιγμή ερχόμαστε στα τελευταίο παιχνίδι στον τελικό της Elite League να διεκδικήσουμε την τέλεια χρονιά. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε και αν θέλει ο θεός θα τα καταφέρουμε».

Για τον Γιώργος Μάνταλο που έχει περάσει όλη την ζωή σε αυτή την ομάδα. Τι σημαίνει για εσάς αυτή η στιγμή;

«Δεν το βλέπω προσωπικά καθόλου. Από την στιγμή που ξεκίνησε η προσπάθεια έχω επιλέξει να αποστασιοποιηθώ από οποιαδήποτε προσωπική σκοπιμότητα ή επιδίωξη. Τοποθετώ τον εαυτό μου πάντα στην διάθεση της ομάδας και της πόλης το βλέπω περισσότερο τοπικιστικά. Βλέπω ότι υπάρχει ταύτιση της ομάδα μας, του οργανισμού μας με την πόλη των Μεγάρων και αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Τώρα εάν μπορώ να βοηθήσω όσο μπορώ να βοηθάω ως στρατιώτης, ως πολίτης θα κάνω ότι περισσότερο μπορώ για την ομάδα και την πόλη μου».

Ζείτε ένα όνειρο όλοι στον οργανισμό;

«Ναι. Είναι το πιο σημαντικό σκαλί έως τώρα. Το όνειρο μας είναι να καταφέρουμε να σωθούμε στην GBL και να παίξουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, οπότε το έχω πει το έχω ξεκαθαρίσει μπορούν τα Μέγαρα να έχουν αυτό το όνειρο πατώντας στην γη έχοντας απόλυτη γνώση της δυσκολίας αυτού που ζητάμε να επιτύχουμε. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας διοίκηση, staff, αθλητές όλος ο οργανισμός και θα πετύχουμε».

Οι ομιλίες σας είναι πάντα απολαυστικές, τι το διαφορετικό θα πείτε στους παίχτες σας για το αυριανό παιχνίδι;

«Δεν υπάρχουν μυστικά, δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό πάρα μόνο ότι είμαι ευτυχής επειδή η επιλογή που έκανα στα πρόσωπα τους αλλά και στην χημεία που έχουν μεταξύ τους οδήγησε σε μια εκπληκτική σεζόν. Αυτό το πράγμα αυτή την εύστοχη επιλογή μου θα τους ζητήσω να το απολαύσουν μέχρι το τελευταίο λεπτό και όλοι μαζί επιτύχουμε ή δεν επιτύχουμε να ζήσουμε αύτη την πανέμορφη στιγμή που τόσοι πολλοί αθλητές στον κόσμο θέλουν και δεν έχουν δυνατότητα να ΄ζήσουν . Είμαστε ευτυχής για αυτό και ευγνώμονες στο μπάσκετ που μας χαρίζει τέτοιες στιγμές».

Τώρα που έφτασε η ώρα να παίξεις τον πραγματικά πολύ μεγάλο στόχο δεν σε ανησυχεί κάτι από πλευράς πίεσης; Εκτιμάς ότι αυτό το κλίμα της παρέας έχει γίνει συνείδηση ότι περνάμε καλά και έτσι θα αντιμετωπίσουμε και το αύριο;

«Αυτός ήταν ο βασικός στόχος από την αρχή. Αυτό επιδίωξα από την αρχή. Όποιος νομίζει ότι αυτή η προσέγγιση των πραγμάτων είναι ερασιτεχνική πλανάται πλάνην οικτράν και το ξέρουν όλοι γύρω από το μπάσκετ. Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε πέραν του δέοντος σοβαροί όταν πρέπει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταλαιπωρούμαστε με σοβαροφάνεια όταν δεν πρέπει. Τα παιδιά είναι οι καλύτεροι επαγγελματίες που έχω γνωρίσει. Εγώ από όσο θέλω να πιστεύω και το staff μου είμαστε κανονικοί προπονητές και άνθρωποι του αθλητισμού. Θα επιδείξουμε εκεί που πρέπει σοβαρότητα και εκεί που πρέπει θα γλεντήσουμε και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα ξανά μεθύσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ