Οι Μαχητές επέστρεψαν στην Elite League και έτσι ανακοίνωσαν και τον πρώτο Αμερικανό παίκτη στην ιστορία τους.
Αυτός είναι ο Ντάριλ Μπάνκς (1,91 – 25 ετών) που αποφοίτησε το 2024 από το
St. Bonaventure Bonnies (9,8 π. – 2,4 ασίστ – 2 ριμπ.) και πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Πορτογαλία με την Imortal Luzigas.
Με την εν λόγω ομάδα ήταν εξαιρετικός σκοράροντας 16,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 16 αγώνες με 3,6 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ.
Αναλυτικά:
«Welcome Daryl Banks III!
Οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων καλωσορίζουν τον πρώτο Αμερικανό παίκτη στην ιστορία τους!
Ο Daryl Banks III (1,91μ., 79κ.) γεννήθηκε το 2000 στο Λος Άντζελες και αγωνίζεται στη θέση του guard.
Έπειτα από δύο γεμάτες χρονιές στο Saint Peter’s University και αποφοίτηση από το St. Bonaventure, o Daryl είχε σταθερά νούμερα με μέσο όρο 30 αγώνες τη σεζόν – 11,5 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Την περσινή χρονιά έκανε το επόμενο βήμα στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος στην Πορτογαλία με την Imortal Luzigas Albufeira, όπου σε 18 ματς είχε 16,5 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ.
Με την ταχύτητα, την αθλητικότητα και το φαρμακερό του τρίποντο, ο Banks ήρθε στα Πεύκα για να ηγηθεί στην οργάνωση του παιχνιδιού και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο σκοράρισμα!
Welcome to the Fighters’ family, Daryl!».