16.9 C
Athens
Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου, 2026

Λυκογιάννης: «Η άμυνα μας έδωσε το ματς, αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη του κυρίου Ματσαμά»

Οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του Κολοσσού επί του Αμαρουσίου για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Έλληνας τεχνικός αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του κ. Ματσαμά που απεβίωσε πριν από λίγες ημέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη του κυρίου Ματσαμά, ο οποίος ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πολλά για αυτή την ομάδα. Να ευχηθώ καλή δύναμη στην οικογένειά του και να μπορέσουν να συνηθίσουν, αν και είναι δύσκολο».

Όσον αφορά το ματς, η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε το ματς. Έπειτα, οι σωστές επιλογές και τα μεγάλα σουτ που βάλαμε στο τέλος της τρίτης περιόδου μας έδωσαν το μομέντουμ. Όλοι εδώ πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Δεν κάναμε τίποτα, απλά βγάλαμε το κεφάλι μας από την λάσπη. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να συσπειρωθούμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και μας βοήθησε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ