11 C
Athens
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024

Λιόλιος: «Υλοποιούμε τις εξαγγελίες για ένα μπάσκετ… όλων και όχι λίγων»

Με αφορμή τη συνέχιση του πλάνου αναδιαρθρώσεων των Εθνικών κατηγοριών, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε σήμερα στο ΕΟΚ WebRadio και ήταν... χειμαρρώδης. Ανέφερε μία προς μία τις εξαγγελίες της διοίκησής του που υλοποιούνται με μοναδικό στόχο την εξάπλωση του μπάσκετ και τη διευκόλυνση των σωματείων. 

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε για τη σημαντική "ανακούφιση" των αναπτυξιακών ομάδων από τις οποίες αφαιρέθηκαν τα κόστη διεξαγωγής των αγώνων, για το πρωτοφανές έργο της τοποθέτησης καμερών σε όλα τα γήπεδα και μετάδοσης αγώνων χωρίς κόστη για τα σωματεία, για τον εντοπισμό χώρων όπου θα δημιουργηθούν κλειστά γυμναστήρια - προπονητήρια, για τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών τέλεσης αγώνων αλλά και οικονομικών κινήτρων για τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών και για άλλα πολλά.

Αναλυτικά:

Για το πλάνο της Ομοσπονδίας που βρίσκεται σε εξέλιξη: «Η Ομοσπονδία έχει βάλει ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια, το οποίο το υλοποιεί χρόνο με το χρόνο, γιατί αν τα κάναμε όλα απ’ την πρώτη χρόνια όλος αυτός ο όγκος πληροφοριών και αλλαγών δε θα μπορούσε να γίνει αντιληπτός. Ήδη αυτές που έχουμε κάνει την πρώτη χρονιά δεν έχουν αφομοιωθεί απ’ όλες τις ομάδες καλά-καλά, γιατί είναι σε διαφορετικά επίπεδα. Επειδή όμως πρέπει να προχωρήσουμε με γοργό βηματισμό, θα πρέπει να κάνουμε τις αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, η μπασκετική κοινωνία, η ευρωπαϊκή μπασκετική κοινωνία και πρέπει να καταλάβουμε που βρισκόμαστε, πού πηγαίνουμε και για ποιον λόγο τα κάνουμε».

Α) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

  • Η μεταγραφική περίοδος λήγει τη 15η Σεπτεμβρίου.

 «Φέτος έχουμε κάνει τριών ειδών αλλαγές, σε τρεις κατευθύνσεις, οι οποίες είναι για όλες τις ομάδες, αλλά με διαφορετικό βαθμό η κάθε ομάδα. Το πρώτο κομμάτι που γίνεται, το άμεσο, είναι όσον αφορά το μεταγραφικό τοπίο. Πέρυσι τη μεταγραφική περίοδο την είχαμε μέχρι 30 Αυγούστου, ενώ τώρα την έχουμε μέχρι 15 Σεπτέμβρη, οπού πια έχουν δοκιμαστεί οι αντοχές των ομάδων, δουλεύει το ψηφιακό δελτίο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πειστούν στο χρόνο οι ομάδες».

  • Βελτιωτικές κινήσεις στο θεσμό του διπλού δελτίου και των θυγατρικών ομάδων.

«Το δεύτερο είναι ότι έχουμε κάνει αρκετές βελτιωτικές κινήσεις στον θεσμό του διπλού δελτίου και των θυγατρικών ομάδων, όπου πέρυσι ξεκίνησε. Είδαμε πέρυσι τα θετικά και τα αρνητικά και τώρα πάμε να «διαλύσουμε» ότι αρνητικό υπήρχε, να βάλουμε δικλείδες ασφαλείας και στο θεσμό του διπλού δελτίου και στο θεσμό των θυγατρικών ομάδων, έτσι ώστε να δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά να παίξουν, χωρίς αυτό να γίνεται εργαλείο αλλοίωσης πρωταθλημάτων. Γι’ αυτό και έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές σ’ αυτήν την κατεύθυνση, γιατί ακούσαμε πάρα πολύ καλά τι βίωναν οι ομάδες και τι προβλήματα αντιμετώπιζαν από αυτά που είχαμε βάλει».

  • Στοχευμένη μείωση παραβόλων.

«Το τρίτο είναι ότι έχουμε ξεκινήσει από φέτος και του χρόνου θα είναι πολύ πιο έντονο, μια στοχευμένη μείωση των παράβολων. Βλέπουμε πια ότι αντέχει η Ομοσπονδία να κάνει πράξη όλα όσα έχει υποσχεθεί με τη μικρότερη οικονομική εισφορά των ομάδων στο κομμάτι αυτό. Μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα παράβολα δεν πάνε στην Ομοσπονδία, αλλά πάνε σε ένα ξεχωριστό ταμείο το οποίο ενισχύει της ομάδες που είναι σε ακριτικές και νησιωτικές περιοχές, τις οποίες εμείς έχουμε ανάγκη».

Β) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

  • Οικονομική ενίσχυση των ομάδων όλων των πρωταθλημάτων, με κριτήριο τη χρησιμοποίηση νέων ηλικιακά αθλητών και αθλητριών, καθώς και ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα σε όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα.

«Είδαμε το πώς λειτούργησε πιλοτικά η Elite League, πήραμε τα θετικά, βελτιώσαμε αρκετά την κατηγορία και πήραμε κάποιες καλές αλλαγές και τις πήγαμε και στις υπόλοιπές κατηγορίες. Το πρώτο που έχουμε κάνει είναι ότι έχουμε πάει ηλεκτρονικά φύλλα αγώνα σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα. Ο στόχος της Ομοσπονδίας είναι σε τρία χρόνια από τώρα να είναι όλα ψηφιακά. Σ’ αυτό έχουμε και τη δυνατότητα ακόμη να έχουμε και το χρόνο συμμέτοχής των αθλητών, το οποίο μάς βοηθάει να εισάγουμε και έναν άλλον πετυχημένο θεσμό, την οικονομική ενίσχυση όλων των ομάδων, αλλά σε μια βάση, εφόσον αυτές οι ομάδες βοηθούν στο αναπτυξιακό κομμάτι της Ομοσπονδίας. Συμμετέχουν περισσότερα νέα παιδιά στο να παίζουν πραγματικό χώρο στα πρωταθλήματα. Το συνολικό μπάτζετ που διαθέτουμε φέτος για όλες τις κατηγορίες γι’ αυτό το κομμάτι είναι 960 χιλιάδες ευρώ, όπου με αυτό ενισχύουμε αυτές τις ομάδες, αλλά στον άξονα της συμμετοχής των νέων αθλητών και αθλητριών. Εμείς θέλουμε να κάνουμε πραγματική ανάπτυξη και όχι τύποις».

  • Ηλεκτρονικές ταυτότητες όλων των ευρισκομένων στον αγωνιστικό χώρο και αντικατάσταση του κομισάριου από technical delegate στα πρότυπα της FIBA.

«Ένα άλλο κομμάτι είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες εντός των τεσσάρων γραμμών, θα έχουν ηλεκτρονική κάρτα μέσα απ’ το μητρώο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, έτσι ώστε να ξέρουμε ποιος είναι εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό που παρουσιαζόταν στο παρελθόν ήταν ότι καμιά φορά καθόταν όποιος ήθελε στον πάγκο, δημιουργούσε θέματα και δεν ξέραμε ποιος ήταν αυτός. Υπεύθυνος γι’ αυτό θα είναι ο παλιός κομισάριος που τώρα πια είναι technical delegate. Ουσιαστικά αυτό που χρειαζόμαστε κι έχει έρθει ο καιρός είναι η εκπαίδευση των παλιών κομισαρίων, με αρμοδιότητες όπως είναι στη FIBA και αυτό σημαίνει ότι για εμάς είναι τα αυτιά μας, τα μάτια μας να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει και θα έχουμε ηλεκτρονικό report αμέσως μόλις τελειώσει ο αγώνας. Αυτός ο άνθρωπος θα είναι υπεύθυνος να ελέγχει αν όλοι οι άνθρωποι εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου βοηθούν στην ομαλή εξέλιξη ενός αγώνα».

  • Υποχρεωτικό εκπαιδευτικό και ενημερωτικό σεμινάριο όλου του staff των ομάδων το διήμερο 29/8 και 31/8.

«Έχουμε ορίσει στις 29 και 31 Αυγούστου ένα σεμινάριο για όλο το staff των ομάδων που που θα κάθεται στον πάγκο. Όλοι αυτοί θα περάσουν ένα ενημερωτικό σεμινάριο μέσω zoom, για να ενημερωθούν για το τι έχουμε σκοπό να κάνουμε και να πάρουν μια κατεύθυνση οι προπονητές από άλλους προπονητές σχετικά με το ποιος είναι ο ρόλος του νέου αθλητή και αθλήτριας σε μια ομάδα εθνικής κατηγορίας. Όταν δίνεις ένα οικονομικό κίνητρο, πρέπει να δώσεις και μια κατεύθυνση πώς περιμένεις οι προπονητές να χειριστούν αυτούς τους αθλητές και αθλήτριες. Κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε μια κατεύθυνση ως Ομοσπονδία. Υπάρχει μια συνολική προσέγγιση στο πώς θέλουμε να δούμε τις ομάδες των εθνικών κατηγοριών».

  • Τρεις διαιτητές στους αγώνες της National League 2 (παλιά Γ’ Εθνική)

«Ένα κομμάτι που υπήρχε αίτημα από πάρα πολλές ομάδες, αλλά και από συνδέσμους, είναι ότι στη National League 2 οι διαιτητές πια από δύο θα είναι τρεις. Έχουμε κρατήσει ακόμα την Α2 Γυναικών που δεν είναι έτσι, αλλά ακόμα δε θέλουμε να επιβαρυνθούμε παραπάνω, ούτε τόσους πολλούς διαιτητές έοχυμε, ούτε θέλουμε να επιβαρυνθούν με περισσότερα έξοδα οι ομάδες. Θα δούμε λίγο πώς θα προχωρήσουν οι αναδιαρθρώσεις για να προχωρήσουμε στο μέλλον και αυτό το κομμάτι».

  • Όλοι οι αγώνες της Elite League και σχεδόν όλοι της Α1 γυναικών θα προβάλλονται live από το κανάλι της ΕΟΚ καθώς και επιλεγμένοι αγώνες των υπολοίπων κατηγοριών.

«Όλοι οι αγώνες της Elite League και το 90% της Α1 Γυναικών, θα προβάλλονται live μέσα απ’ το κανάλι της ΕΟΚ ή από κάποιο άλλο τηλεοπτικό μέσο, όπως και επιλεγμένοι αγώνες των υπολοίπων εθνικών κατηγοριών. Μέχρι να φτάσουμε σ’ ένα βάθος χρόνου όπου όλοι οι αγώνες των εθνικών κατηγοριών να προβάλλονται μέσα απ’ το κανάλι της ΕΟΚ».

  • Συμπλήρωση κενών θέσεων μέσω wild card, έτσι ώστε το αργότερο αρχές Ιουλίου όλες οι ομάδες να γνωρίζουν σε ποια κατηγορία αγωνίζονται.

«Μέχρι παλαιότερα όταν υπήρχαν κενές θέσεις φτάναμε Σεπτέμβρη για να καταλάβουμε ποιες ομάδες στελεχώνουν τις εθνικές κατηγορίες. Έτσι εμείς απ’ την πρώτη στιγμή είπαμε ότι θα βάλουμε wild card βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων που έχουν δοθεί ήδη. Ήδη έχει ανοίξει το pool των ομάδων που έχουνε διάθεση να συμμετάσχουν και τώρα με τις δηλώσεις συμμετοχής που βλέπουμε ποιες συμμετέχουν, όπου υπάρχουν κενά θα συνεδριάσει το Δ.Σ., θα δει τα κενά, θα υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος στις ομάδες για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά και θα γίνει η επιλογή με πλήρη διαφάνεια για το ποιοι θα συμπληρώσουν αυτά τα κενά. Τα κριτήρια είναι αγωνιστικά, γεωγραφικά, έχουν να κάνουν με τη δομή της ομάδας, το πλάνο και φυσικά οι ομάδες αυτές θα μάς το παρουσιάσουν. Εκεί έχουμε βάλει και μια άλλη δικλείδα, η οποία λέει ότι θα πρέπει να δώσει μια εγγυητική η ομάδα. Το 50% της εγγυητικής θα πάει στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, γιατί όταν δίνεις μια wild card σε μια ομάδα σημαίνει ότι οι άλλες ομάδες έχουν να κάνουν ένα επιπλέον ταξίδι, οπότε αυτή η ομάδα που ανέβηκε θα πρέπει να τους προσφέρει τουλάχιστον τα έξοδα αυτά. Πρέπει μ’ αυτόν τον τρόπο οι ομάδες να καταλάβουν ότι όταν συμμετέχουν σε μια παραπάνω κατηγορία την οποία δεν κέρδισαν αγωνιστικά, θα βοηθήσουν τις υπόλοιπες ομάδες με κάποιο οικονομικό τρόπο. Μάλιστα, έχουμε βρει κι έναν τρόπο ως Ομοσπονδία, θα ανακοινωθεί αυτό, όπου τα χρήματα αυτά θα πάνε στις ομάδες με πλήρη δικαιοσύνη. Θα υπάρχει μια αναλογικότητα των χρημάτων που θα πάνε στις ομάδες, ανάλογα με τα χιλιομετρικά εισοδήματα. Οπότε εισάγουμε και μια νέα έννοια, του χιλιομετρικού ισοδύναμου».

  • Τελικός Κυπέλλου γυναικών ίδια μέρα με τον τελικό Κυπέλλου ανδρών.

«Υπάρχει και μια αλλαγή ακόμη που για εμένα είναι πολύ ωραία. Ο τελικός Κυπέλλου γυναικών θα γίνει την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, στο ίδιο γήπεδο με τον τελικό Κυπέλλου ανδρών. Οι δύο τελικοί θα είναι μαζί, κάτι που δείχνει τη βαρύτητα και το πόση σημασία έχει για ‘μας το μπάσκετ γυναικών. Θα πρέπει πια να το μεγαλώσουμε, να μπει μέσα στον κόσμο, να το παρακολουθήσιε, να το αγαπήσει και να ‘ρθει ακόμα πιο κοντά με αυτό, κάτι που το έχουμε ανάγκη».

Γ) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ

  • Επέκταση της συμμετοχής των ομάδων στο Rising Stars, καθώς και πιλοτική δημιουργία Rising Stars και στις νεάνιδες.

«Ο μεγάλος όγκος αλλαγών έχει να κάνει με τα αναπτυξιακά. Το πρώτο είναι ότι ο θεσμός του Rising Stars αυξάνεται με συμμετοχή έξτρα 16 ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα, όπου θα δώσουν προκριματικά για να συμμετάσχουν εκεί. Το δεύτερο έχει να κάνει με το ότι έχουμε μια πιλοτική δημιουργία Rising Stars και στις νεάνιδες, αφού ήταν πολύ πετυχημένη στα αγόρια».

  • Διενωσιακό τουρνουά κορασίδων και παγκορασίδων και επέκταση των «Γαλανόλευκων αστεριών» και στα κορίτσια.

«Το τρίτο είναι ότι όπως πέρυσι πήγε πάρα πολύ καλά το διενωσιακό τουρνουά παίδων-παμπαίδων και πλέον το επεκτείνουμε σε κορασίδων και παγκορασίδων στα κορίτσια. Επίσης, θα έχουμε και επέκταση των «Γαλανόλευκων αστεριών» και στα κορίτσια, καθώς πήγε πολύ καλά στα αγόρια».

  • Τουρνουά Αιγαίου με συμμετοχή των κλιμακίων των 4 Τ.Ε. του Αιγαίου.

«Υπάρχει κι ένα άλλο πολύ σημαντικό για ‘μένα τουρνουά, το τουρνουά Αιγαίου, το οποίο είναι με συμμετοχή τω κλιμακίων στις τέσσερις τοπικές επιτροπές του Αιγαίου. Αυτοί θα έχουν δύο τουρνουά στη διάρκεια της χρονιάς, όπου θα μαζευτούν όλες οι Ενώσεις και θα παίζουν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Θα είναι μια γιορτή του μπάσκετ, καθώς αυτά τα νησιά θα έχουν το δικό τους τουρνουά με τα δικά τους κλιμάκια».

  • Δημιουργία ξεχωριστού τμήματος στην ΕΟΚ U12, με τουρνουά U12 μέσω των Ενώσεων (4 ηλικιακών γκρουπ) για όλα τα σωματεία σε όλη την Ελλάδα.

«Το τελευταίο, το οποίο πιστεύω πως είναι η κεφαλή του αναπτυξιακού, έχει να κάνει με τη δημιουργία από φέτος ξεχωριστού τμήματος U12. Εκεί υπάρχουν τέσσερις ξεχωριστές κατηγορίες, η 11-12, 9-10 και ακόμα πιο κάτω, τα 4-5 και 6-7. Υπάρχουν ουσιαστικά τέσσερις ηλικιακές ομάδες, οπού υπάρχει ξεχωριστός τομέας πια στην Ομοσπονδία και θα γίνει σε όλη την Ελλάδα. Θα υπάρξουν τουρνουά μέσω των Ενώσεων για όλα αυτά τα ηλικιακά γκρουπ με τη συμμετοχή σωματείων σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα «απλωθούμε» πια στην κοινωνία, θα έρθουμε σε επικοινωνία με όλα τα σωματεία και θα δείξουμε τη σημαντικότητα που έχει το να χαρούν τα παιδιά, να παίξουν αγώνες σ’ αυτές τις ηλικιακές ομάδες, καθώς και να τα πλησιάσουμε πια σε ηλικίες που δεν είμαστε συνηθισμένοι. Αυτό για ‘μένα είναι το μεγάλο στοίχημα, το να πλησιάσουμε αυτές τις ηλικίες και να δημιουργήσουμε οικογένειες που θα πλησιάσουν τον αθλητισμό και το μπάσκετ».

Για την κάλυψη των εξόδων των ομάδων απ’ την ΕΟΚ: «Αυτό με το οποίο οι ομάδες είναι ενθουσιασμένες και ζητούν να μη σταματήσει είναι η κάλυψη των εξόδων του αναπτυξιακού όλων των ομάδων όλης της Ελλάδας απ’ την ΕΟΚ. Αυτήν τη στιγμή μια ομάδα που έχει τμήματα U18 δεν έχει κανένα κόστος σε τίποτα απολύτως, δεν πληρώνει δελτία, αυτοκόλλητα, δεν έχει κόστος μεταγραφών, δεν έχει παράβολα μεταγραφών στην Ένωσή της, δεν έχει κόστη να πληρώσει διαιτητές και κριτές, δεν έχει τίποτα απολύτως. Αυτό δίνει βήμα σε μια ομάδα να μαζέψει πολλά παιδιά, γιατί δεν έχει ποινές και αυτό ισχύει και για τα 800 σωματεία. Το ποσό που δαπανά η Ομοσπονδία είναι τεράστιο, 1.5 εκατομμύριο, αλλά πιάνει τόπο πραγματικά. Και αυτό συνέβαλε και στο ότι είχαμε αύξηση 20% των εγγραφών των παιδιών και φαίνεται ότι θα έχουμε και περισσότερο. Αυτό που έγινε στις εθνικές κατηγορίες τώρα, να πριμοδοτούμε τους νέους αθλητές και αθλήτριες, είναι στη βάση του αναπτυξιακού. Όλες οι ομάδες καταλαβαίνουν ότι το μέλλον μας είναι το αναπτυξιακό, σε οποιαδήποτε μορφή».

Για το πώς προέκυψαν οι αλλαγές της Elite League: «Πρώτα απ’ όλα, υπήρχαν αιτήματα των ομάδων, μιλούσαμε με όλες τις ομάδες. Παρατηρήσαμε κάποια φαινόμενα όπου κάποιες ομάδες «σημάδευαν» την επόμενη διασταύρωσή τους και αυτό δεν είναι στο ευ αγωνίζεσθαι. Εμείς έπρεπε να βρούμε τρόπους που αυτό ξέφευγε απ’ τη μέση κι έτσι πήγαμε στα play-in που μάς το διώχνουν αυτό. Πήγαμε πιλοτικά στην Elite League και βάλαμε ένα μοντέλο των τριών και τεσσάρων νικών, όπως αλλάξαμε και αυτό που συνέβη στο Final-4, όπου ήταν πάρα πολύ πετυχημένο, την πρώτη μέρα όμως. Ουσιαστικά τώρα, αυτοί που κατέλαβαν το 1-2 στη βαθμολογία, χρειάζονται 1 νίκη για την άνοδο, ενώ αυτοί που είναι στο 3-4 θα πρέπει αν κάνουν 2 νίκες. Αυτό που κάναμε εμείς σαν Ομοσπονδία στην Elite League ήταν να ανεβάσουμε το πρωτάθλημα και ν’ ανέβουν όλες οι ομάδες σε επίπεδο, σε προβολή, σε social media, σε παρουσίαση, σε χορηγό, σε εικόνα και του χρόνου θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο αυτό».

Για την ανάπτυξη της ΕΟΚ και στα social media: «Θα γίνει μεγάλη ανάπτυξη στα social και θα πρέπει οι ομάδες να το καταλάβουν, να το νιώσουν και να έχουν και κίνητρο ν’ αναπτύξουν τα social, την οργάνωση τούς, ώστε να έχουν και έσοδα. Για ‘μένα το επόμενο βήμα, το οποίο είναι η επανάσταση για το ελληνικό μπάσκετ, είναι όλοι οι αγώνες εθνικών κατηγοριών και αργότερα και σε τοπικά επίπεδα να έχουν τηλεοπτική προβολή μεσώ του καναλιού της ΕΟΚ χωρίς κανένα κόστος των ομάδων και αντιθέτως οι ομάδες να έχουν έσοδα απ’ αυτό. Φέτος η Elite League είχε 2 εκατομμύριά views, το νούμερο αυτό είναι τεράστιο. Έχουμε φτιάξει από πριν κάποια δεδομένα, όπου κάποιον χορηγό στο μέλλον θα το ενδιαφέρει. Αυτό θα γίνει σε όλες τις κατηγορίες τα επόμενα 2 χρόνια, το οποίο θα είναι ενοποιημένο, το οποίο θα μπει στο κάθε σπίτι, το οποίο ο καθένας θα μπορεί να το βλέπει η να το παρακολουθεί δια ζώσης. Για ‘μένα το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ που θα υλοποιηθεί είναι η αυτόματη μετάδοση αγώνων μέσα από κάμερες που θα υπάρχουν στα γήπεδα χωρίς κανένα κόστος των ομάδων, ενώ αντίθετα θα έχουν έσοδα. Εκεί θα «απαιτήσουμε» και ως Ομοσπονδία τα έσοδα αυτά να πάνε σε καλύτερη οργάνωση. Έτσι, το μπάσκετ δε θα είναι των δέκα brand, αλλά όλης της Ελλάδος».

Για τα υπόλοιπα κομμάτια που θα «τρέξει» η ΕΟΚ στο άμεσο μέλλον: «Υπάρχει το κομμάτι της ψηφιοποίησης το οποίο θα βγει σε πολύ έντονους ρυθμούς πια. Τη νέα σεζόν σε όλους τους αγώνες των εθνικών κατηγοριών θα φαίνονται live τα σκορ όλων των αγώνων των εθνικών κατηγοριών. Επόμενο κομμάτι έχει να κάνει με CSR ενέργειες της Ομοσπονδίας. Και υπάρχει κι ένα ακόμα, το οποίο είναι ότι πρέπει να βρούμε κλειστούς χώρους για να μπορούν να στεγαστούν και οι ομάδες, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ένα κομμάτι που το έχουμε οργανώσει, θέλουμε να το «τρέξουμε» και θα κάνουμε ανακοινώσεις στο πώς θα δημιουργήσουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδος αυτούς τους χώρους, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα σωματεία να βρουν στέγη τα αυξημένα παιδιά που έρχονται».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ