13.5 C
Athens
Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

Λέικερς: Τα έβαλε με φίλαθλο και αποβλήθηκε ο Ντόντσιτς (vids)

Η αποβολή του Λούκα Ντόντσιτς στοίχισε στους Λος Άντζελες Λέικερς, που έχασαν με 136-120 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Paycom Center».

O Σλοβένος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στην τέταρτη περίοδο, όταν είπε κάτι σε φίλαθλο. Ο ένας εκ των διαιτητών έκρινε πως απευθύνθηκε σε εκείνον και του έδωσε τεχνική ποινή, αλλά ήταν η δεύτερή του στο ματς και αποβλήθηκε.

Το μομέντουμ άλλαξε και οι «βροντές» καθάρισαν τη νίκη, με το Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ να «σταματάει» στους 42π., τα έξι ριμπάουντ και τις έξι ασίστ, τον Τζέιλεν Ουίλιαμς στους 26π., τα τέσσερα ριμπάουντ και τις τέσσερις ασίστ και το Λου Ντορτ στους 17π.

Ο Ντόντσιτς είχε έως εκείνο το σημείο, σε 31’ που έμεινε στο παρκέ, 23π., τρία ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς τελείωσε με 28π., εφτά ριμπάουντ αλλά και έξι λάθη, ο Όστιν Ριβς με 24π., πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ και ο Τζάρεντ Βάντερμπιλτ με 8π. και δώδεκα ριμπάουντ για τους «λιμνανθρώπους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ