22.1 C
Athens
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου, 2025

Κολοσσός: Άφησε τη Λατινική Αμερική για τη Ρόδο ο ΜακΚλάναχαν (pic)

Μια ακόμη προσθήκη αναφορικά με τη περιφερειακή του γραμμή ανακοίνωσε ο Κολοσσός, κάνοντας δικό του τον Ντέξτερ ΜακΚλάναχαν (1,93 – 28 ετών).

Ο 28χρονος γκαρντ μετά το πέρας της κολεγιακής του πορεία αγωνίστηκε για μια τριετία στη Βραζιλία, για να συνεχίσει σε Μεξικό με τελευταίο σταθμό την Ντιφενσόν στην Ουρουγουάη (18,2 π., - 3,8 π., - 3,8 ριμπ.).

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ντέξτερ ΜακΚλάναχαν.

Ο Ντέξτερ ΜακΚλάναχαν είναι γεννημένος στις 21 Ιουλίου του 1997 στις ΗΠΑ και με ύψος 1.93μ. αγωνίζεται ως γκαρντ. Στην κολεγιακή του καριέρα αγωνίστηκε στο Savannah State από το 2015 μέχρι το 2018, ενώ τη σεζόν 2019/20 έπαιξε στο Nicholls State.

Τη σεζόν 2022/23 μετακόμισε στη Βραζιλία για την Σεαρένσε, στην οποία έμεινε μέχρι το 2025. Φέτος, ο ΜακΚλάναχαν αγωνίστηκε στο Μεξικό με τη Μινέρος ντε Σακατέκας, όπου είχε κατά μέσο όρο 13,5 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2 ασίστ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ