13.3 C
Athens
Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025

Καρδίτσα – Μερσίν 72-80: Με Σπάρτακ Σουμπότιτσα και μειονέκτημα στα play in

Μια εβδομάδα πριν το φινάλε των ομίλων του BCL η Καρδίτσα... έμαθε τα πάντα. Η τρίτη θέση του ομίλου της είναι οριστική για την ελληνική ομάδα, μετά τη σημερινή εντός έδρας ήττα με 80-72 από τη Μερσίν, άρα και το μειονέκτημα έδρας στα play in της διοργάνωσης με αντίπαλο τη Σπάρτακ Σουμπότιτσα που έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση του ομίλου H, χωρίς να παίζει ρόλο η τελευταία αγωνιστική.

Η Καρδίτσα θα παίξει στη Σερβία την Τρίτη 6/1, θα υποδεχθεί τους Σέρβους δυο 24ωρα αργότερα, την Πέμπτη 8/1 και αν χρειαστεί τρίτο ματς, αυτό θα γίνει στη Σερβία μια εβδομάδα αργότερα. 

Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο κιόλας. Το 8-6 της Καρδίτσας έγινε... 8-26 στο 9', το δεκάλεπτο έληξε με 10-26 και πλέον δεν υπήρχε ουσιαστικό αντικείμενο διεκδίκησης. Οι Τούρκοι έμοιαζαν... ιπτάμενοι, οι Θεσσαλοί ακόμα να μην έχουν συνέλθει από την ήττα από τον Ηρακλή και μάλλον αυτό ήταν το ζητούμενό τους στη συνέχεια του αγώνα, για να πάνε ανασκουμπωμένοι στο σημαντικό ματς στη Μύκονο. 

Από το 26-46 του ημιχρόνου και με τη διαφορά να έχει πάει μέχρι και στους 23 πόντους για τη Μερσίν, πάντως, η Καρδίτσα έδειξε για μία ακόμα φορά ότι δεν τα παρατάει. Μπήκε... θυμωμένη στο τρίτο δεκάλεπτο, στο 27' είχε μειώσει σε μονοψήφια τιμή τη διαφορά, 42-51, και έδειξε ότι το μαχητικό πνεύμα δεν την εγκαταλείπει.

Οι διαφορές, βέβαια, παρέμειναν και η Μερσίν χωρίς κόπο επανέφερε τη διαφορά σε επίπεδα... απόλυτης ασφαλείας και νίκησε ξεκούραστα.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ