Ο Ιπποκράτης Κω ετοιμάζεται για την νέα National League 2, με τους Δωδεκανησίους να συνεχίζουν με ακόμη μια πεντάδα παικτών, ανανεώνοντας με τον αρχηγό Πασχάλη Δρόσο (1,92 - 33 ετών), καθώς και τους Ζαφείρη Δρόσο (1,75 - 36 ετών), Γιώργο Τρύπα (1,86 - 38 ετών), Ανδρέα Σκούφη (1,92 - 27 ετών), Μεχμέτ Κιοσέογλου, Λεωνίδα Κατσούβα, Χρήστο Γερογιάννη (26 ετών - σέντερ) και Παντελή Τριτσάρη (35 ετών - γκαρντ).
Πρώτη προσθήκη αυτή του Κώστα Κεφαλά (1,94 - 30 ετών) που επέστρεψε στον σύλλογο που πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Ο έμπειρος γκαρντ αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια στον Φοίβο Κω, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες.
Η ανακοίνωση για τον Πασχάλη Δρόσο:
«Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πασχάλη Δρόσο, στη νέα αγωνιστική πρόκληση της National League 2.
Ως αρχηγός της ομάδας ο Πασχάλης Δρόσος ενέπνευσε σε όλους ομαδικότητα , πάθος, σεβασμό και αγάπη για την ομάδα. Ως αθλητής ήταν πάντα στην κατάλληλη θέση όταν η ομάδα τον χρειάστηκε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τη θέση που κλήθηκε να αγωνιστεί.
Στη National League 2 είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πετύχει η ομάδα το στόχο της.
Αρχηγέ συνεχίζουμε μαζί».
Η ανακοίνωση για τον Ζαφείρη Δρόσο:
«Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ζαφείρη Δρόσο. Σε ηλικία 6 χρονών για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στον Ιπποκράτη. Σήμερα αρκετά χρόνια μετά, στην πιο ώριμη φάση της αγωνιστικής του πορείας, δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί για μια ακόμη φορά σε εθνική κατηγορία και να στηρίξει το σύλλογο.
ΖΑΦΕΙΡΗ ΔΡΟΣΟ συνεχίζουμε μαζί».
Η ανακοίνωση για τον Τρύπα:
«Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τρύπα, έναν από τους πιο έμπειρους και χαρισματικούς γκαρντ του Κωακού μπάσκετ. Δεν υπάρχουν πολλοί αθλητές της καλαθοσφαίρισης στην Κω που να μπορούν να καυχηθούν ότι έχουν αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες μέχρι και την Α2.
Ο Ασφενδιανός μας, έχει αφιερώσει τη ζωή του στο μπάσκετ και το άθλημα του επιφύλασσε στον τρίτο του κύκλο στην ομάδα την πιο μεγάλη του πρόκληση. Ένας από τους πιο καθαρόαιμους σουτέρ στην ιστορία του Κωακού μπάσκετ, ο Γιώργος Τρύπας πιστός στην αφοσίωση και στα ιδανικά του συμπορεύεται με τους συμπαίχτες του για να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα.
Γιώργο συνεχίζουμε μαζί».
Η ανακοίνωση για τον Σκούφη:
«Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Ανδρέα Σκούφη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η επιστροφή του Ανδρέα Σκουφη στον Ιπποκράτη την προηγούμενη χρονιά για εμάς ήταν καθήκον και επιθυμία καθώς ήταν ένας από τη χρυσή φουρνιά, που ανέδειξε το Βενο Μαστορο, το Φρατζέσκο Χρήστου το Δημήτρη Βάση, το Χρήστο Γερογιάννη οι οποίοι είχαν πάρει τα πρώτα τους μαθήματα στον αθλητισμό από το «δάσκαλο» Αθανάσιο Χατζηνικολάου.
Για τον Ανδρέα όμως εξελίχθηκε σε ολική επαναφορά . Συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου και ανέδειξε πτυχές του ταλέντου και της προσωπικότητας του.
Η παραμονή του στην ομάδα για την επόμενη χρονιά σηματοδοτεί για όλους την απόφαση του να συνεχίσει να προσφέρει, να αγωνίζεται και να γίνεται καλύτερος κάθε ημέρα.
Ανδρέα συνεχίζουμε μαζί».
Η ανακοίνωση για τον Τριτσάρη:
«Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Παντελή Τριτσάρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Παντελής Τριτσάρης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η αστείρευτη ενέργεια και το πάθος του σε συνδυασμό με την εξαιρετική σωματικη του διάπλαση είναι εργαλεία για κάθε προπονητή και πολύτιμα στοιχεία για κάθε ομάδα.
Αυτό όμως που προσέφερε στον Ιπποκράτη την προηγούμενη χρονιά ήταν κάτι πολύ παραπάνω. Με τη λεβεντιά και τη γενναιότητα του απέναντι σε κάθε αντίπαλο που βρήκε μπροστά του έδινε το σύνθημα της νίκης σε κάθε αγώνα .
Παντελή συνεχίζουμε μαζί..».
Η ανακοίνωση για τον Κώστα Κεφαλά:
«Ο A.Σ Κώων Ιπποκράτης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός δικού του παιδιού. Ο Κώστας Κεφαλάς (30 ετών, 1.94), που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον σύλλογό μας, επιστρέφει στο "σπίτι" του για να ενισχύσει την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα της National League 2.
Η ανακοίνωση για τον Μεχμέτ Κιοσέογλου:
Η ανακοίνωση για τον Λεωνίδα Κατσούβα:
Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Γερογιάννη: