Το σχεδιασμό της προχωράει και η Ηλιούπολη, και έτσι θέλοντας να προσθέσει ύψος στη ρακέτα της έκανε δικό της τον Σταύρο Πολάτογλου (2,08 – 23 ετών).
Ο 23χρονος σέντερ επέστρεψε πέρυσι από τις Η.Π.Α στην Ελλάδα και στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη National League 1 με το Παγκράτι έχοντας 1,5 πόντο ανά αγώνα.
Για 5η χρονιά στην ομάδα θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Ζανιδάκης (1,85 – 29 ετών) που γράφει τη δική του ιστορία με την Ηλιούπολη. Ο Κρητικός γκαρντ είχε τη περσινή σεζόν 8,1 πόντους ανά αγώνα και 15 εύστοχα τρίποντα.
Μαζί του θα συνεχίσει και ο Παναγιώτης Σγουμπόπουλος (1,92 – 22 ετών) που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και πέρυσι είχε 6,3 πόντους κατά μέσο όρο και 6 εύστοχα τρίποντα.