18.3 C
Athens
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Γκρίζλις: Τρόμαξαν με Μοράντ (vids)

Άτυχος στάθηκε ο Τζα Μοράντ στο «FedExForum», στην τρίτη αναμέτρηση των Μέμφις Γκρίζλις με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τον πρώτο γύρο των φετινών playoffs του ΝΒΑ.

Ο 25άχρονος γκαρντ τραυματίστηκε και αποχώρησε πρόωρα από τον αγώνα, με τις «αρκούδες» να καταρρέουν στη συνέχεια και να χάνουν το ματς. Ο παίκτης τραυματίστηκε στο γοφό έπειτα από άσχημη πτώση στο παρκέ, ενώ προσπαθούσε να καρφώσει έπειτα από ασίστ του Σκότι Πίπεν Τζ. Ο Λου Ντορτ επιχείρησε να τον μαρκάρει, αλλά γλίστρησε, εκείνος έπεσε πάνω του και προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ.

Ο Τζα Μοράντ εκτέλεσε τις δύο βολές, από το φάουλ που χρεώθηκε ο αντίπαλός του, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε για τα αποδυτήρια και δεν αγωνίστηκε ξανά. Θα υποβληθεί, τώρα, σε ιατρικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί η κατάστασή του.

Στα 15.32’ που έμεινε στο παρκέ πρόλαβε να βάλει 15π. με 2/4 βολές, 5/7 δίποντα και 1/4 τρίποντα, να πάρει ένα ριμπάουντ και να μοιράσει πέντε ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ